Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Δέσποινα Βανδή: Ήθελα να πάω στη Eurovision από θυμό γιατί δεν ψήφιζαν την Παπαρίζου

Δέσποινα Βανδή: Ήθελα να πάω στη Eurovision από θυμό γιατί δεν ψήφιζαν την Παπαρίζου

Πολλές φορές έχει δεχτεί πρόσκληση αλλά μόνο μια φορά… θέλησε και πάει στη Eurovision η Δέσποινα Βανδή κι αυτή ήταν από θυμό. Ήταν τη χρονιά που κέρδισε η Έλενα Παπαρίζου, το 2005.

Κατά τη διάρκεια του αφιερωμένου στη Eurovision J2US το βράδυ της Παρασκευής (12.05.2023) η Δέσποινα Βανδή ρωτήθηκε γιατί ποτέ δεν έχει δεχτεί να πάει στο διαγωνισμό, παρά τις πολλές προτάσεις που έχει δεχτεί και αποκάλυψε πότε θέλησε η ίδια να το κάνει.

«Η Eurovision είναι για τα νέα παιδιά, για να πηγαίνουν και να δείχνουν τις ικανότητες που έχουν. Έχω δεχθεί πρόταση πολλάκις και έφτασα πάρα πολύ κοντά στο να πάω», ανέφερε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

«Θα σας πω εν τάχει αυτή την ιστορία. Είμαι στη Θεσσαλονίκη, έχει τραγουδήσει η Έλενα το 2005, έχω ξετρελαθεί και θεωρούσα δεδομένο ότι είναι νικήτρια.

Στην αρχή όμως η Έλενα δεν ψηφιζόταν από τον κόσμο. Θυμάμαι δούλευα, η Μελίνα ήταν μωρό στην κούνια και έπρεπε να φύγω να πάω στο μαγαζί που τραγουδούσα.

Ήμουν στο αυτοκίνητο, είχα τρελαθεί και σε όλη τη διαδρομή μέχρι το μαγαζί σκεφτόμουν: “ε όχι ρε, δεν ψηφίζετε την Παπαρίζου, τώρα θα δείτε τι θα σας κάνω, θα έρθω του χρόνου”. Είχα θυμώσει πάρα πολύ.

Φτάνω στο μαγαζί και μου είπαν ότι η Έλενα είχε εκσφενδονιστεί στην πρώτη θέση, εκεί που άξιζε να είναι. Ήταν η πιο κοντινή φάση που έφτασα ποτέ με τη Eurovision, από θυμό που δεν ψήφιζαν την Έλενα», περιέγραψε η η Δέσποινα Βανδή.

 

Μετά τη νίκη της Έλενας Παπαρίζου το 2005 στο Κίεβο, στην Αθήνα το 2006 την Ελλάδα εκπροσώπησε η Άννα Βίσση.

Media Τελευταίες ειδήσεις