Κυριακή, 14 Απρ.
22oC Αθήνα

Διαμαντής Καραναστάσης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένας πολύ γλυκός και τρυφερός άνθρωπος

Διαμαντής Καραναστάσης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένας πολύ γλυκός και τρυφερός άνθρωπος

«Είναι περίεργο να έχω κάνει τόσα πράγματα και να λένε ακόμη “ο γιατρός από το Κωνσταντίνου και Ελένης”», είπε ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Ο Διαμαντής Καραναστάσης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και την Αναστασία Ζαρκά. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το ρόλο του στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”, αλλά και για τη σχέση του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Πέρασα στο Πολυτεχνείο, αλλά μετά συνέχισα στη δουλειά που αγαπώ όσο τίποτα, εκτός από τα παιδιά μου. Είναι περίεργο να έχω κάνει τόσα πράγματα και να λένε ακόμη “ο γιατρός από το Κωνσταντίνου και Ελένης”, αλλά είναι μέρος της δουλειάς μου», είπε αρχικά ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Ο Διαμαντής Καραναστάσης είπε στη συνέχεια για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Είναι ένας πολύ γλυκός και τρυφερός άνθρωπος, πολύ διαφορετική απ’ ότι παρουσιάζεται. Κρατούσα την προσωπική μου ζωή εκτός δημοσιότητας.

Τον καιρό των social θα βγεις φωτογραφία με τον άνθρωπο που είσαι μαζί. Για δύο χρόνια, όταν έψαχνες το όνομά μου στο ίντερνετ, έβγαινε “αγαπώ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου”. Δεν πιστεύω στη διαδικασία του γάμου. Έχω παντρευτεί στο θέατρο 5-6 φορές, το να πάω σε μια εκκλησία δεν μου λέει τίποτα».

Media Τελευταίες ειδήσεις