Κυριακή, 14 Απρ.
22oC Αθήνα

Διαμαντής Καραναστάσης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει κανιβαλιστεί με έναν τρόπο ακραία επιθετικό

Διαμαντής Καραναστάσης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει κανιβαλιστεί με έναν τρόπο ακραία επιθετικό

“Είναι ένα πολύ τρυφερό πλάσμα” εξομολογείται ο σύντροφος της, Διαμαντής Καραναστάσης.

Για την επαγγελματική αλλά και την προσωπική του ζωή και η σχέση με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, μίλησε ο ηθοποιός Διαμαντής Καραναστάσης στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και την δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη το μεσημέρι της Κυριακής στον Alpha. 

“Δεν θα ήθελα να αδικήσω καμία τηλεοπτική δουλειά στην οποία συμμετείχα, αν πεις ότι μπορεί να ξεχωρίζω κάτι και να αγαπώ πιο πολύ. Δεν ξέρω κιόλας γιατί ο “Γιούγκερμαν” που ήταν μια τεράστια παραγωγή και είχα έναν πολύ σπουδαίο ρόλο, του Καραγάτση ήταν αυτό που με πλήγωσε και πιο πολύ απ’ όλα γιατί ήταν στις αρχές της κρίσης και η σειρά κόπηκε.

Υπολόγιζα τόσο πολύ σε αυτήν, προετοιμαζόμουν δυο χρόνια για αυτή τη δουλειά και από τότε είπα να μην ξανακάνω και τηλεόραση για κάποια χρόνια” παραδέχθηκε, αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

“Η οικογένεια ήταν κάτι που κάποια στιγμή κινητοποιήθηκε μέσα μου. Έγινε κάτι δηλαδή που λέω, “ώπα, τώρα είναι η ώρα”. Τα παιδιά δεν έρχονται για να μας γεμίζουν κενά ούτε για να διορθώνουν καταστάσεις”.

“Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μιλούσα ποτέ για την προσωπική μου ζωή. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου όμως είναι ένα πλάσμα, πρώτα απ’ όλα, ιδιοφυές και είναι πολύ ενδιαφέρον για μένα το ότι επιλέγει να έχουμε αυτή την ωραία σχέση εμπιστοσύνης και εξέλιξης.

Είναι ένα πολύ τρυφερό πλάσμα, αν και υπάρχει βέβαια και αυτός ο δυναμισμός που μπορεί να βάλει κάτω δέκα άνδρες για πλάκα που είναι επίσης γοητευτικό, με πολύ μεγάλη ευαισθησία που όποιος την γνωρίζει υπεργοητεύεται από εκείνη.

  

Φυσικά και έχει κανιβαλιστεί με έναν τρόπο ακραία επιθετικό σε αυτή την χώρα” πρόσθεσε, επίσης, ο Διαμαντής Καραναστάσης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Media Τελευταίες ειδήσεις