Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Κατέληξα στο νοσοκομείο, δεν μπορούσαν να βρουν τι έχω

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Κατέληξα στο νοσοκομείο, δεν μπορούσαν να βρουν τι έχω

«Πέρασα μεγάλο στρες, δεν μίλησα ποτέ σε κανέναν», λέει η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» όπου μίλησε για τα συναισθήματα που δεν εκφράζει και τα ψυχοσωματικά συμπτώματα που την έχουν οδηγήσει μέχρι και στο νοσοκομείο.

«Έχω μάθει να ζω με αυτόν τον τρόπο ζωής, να μην αφήνω τα αρνητικά να με επηρεάζουν πολύ, ακόμα και αν με καταστρέφουν εσωτερικά.

Προς τα έξω θέλω πάντα να δείχνω μία θετική αύρα, μία θετική ενέργεια γιατί κι εγώ το έχω ανάγκη, αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος.

Στα 22 μου είχα περάσει ένα μεγάλο στρες, ήταν και επαγγελματικό και οικογενειακό. Δε μίλησα ποτέ σε κανέναν, αυτό που λένε να το συζητήσω με κάποιον.

Ποτέ δεν μου άρεσε να δείχνω ευάλωτη, να δείχνω ότι χρειάζομαι βοήθεια, μου άρεσε να προσφέρω βοήθεια, όχι να μου προσφέρουν.

Κι όμως ήταν τεράστιο λάθος. Κατέληξα σε ένα νοσοκομείο, έψαχναν να μου βρουν τι έχω και δεν έβρισκαν. Ήταν όλα πεντακάθαρα. Είχα πόνο χαμηλά στην κοιλιακή χώρα.

Με επισκέφθηκε ένας ψυχολόγος στην αρχή και ξεκίνησε να μου μιλάει και λέει “ok υπάρχουν θέματα”. Συνήθως αυτά τα προβλήματα με χτυπούν στα γυναικολογικά, γι’ αυτό έχω κάνει και 6-7 μήνες που να μη λειτουργεί ο κύκλος μου.

Επίσης, με χτύπησε στα μαλλιά, κοιμήθηκα και ξύπνησα, και υπήρχε μία γραμμή με λευκές τρίχες στη ρίζα. Εγώ δε μπορούσα να το πιστέψω», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Media Τελευταίες ειδήσεις