Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μπήκε μέσα η παραγωγή του My Style Rocks και τους είπε ότι «καταστρέφετε το πρόγραμμά μας»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μπήκε μέσα η παραγωγή του My Style Rocks και τους είπε ότι «καταστρέφετε το πρόγραμμά μας»

“Εκεί λοιπόν άλλαξαν μετά τα κορίτσια και με δάκρυα στα μάτια έκαναν… ρετούς όλες ότι ήθελαν να μείνω εγώ και να φύγει κάποια άλλη κοπέλα”, ανέφερε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη πέρασε από το εξομολογητήριο του After Dark και μίλησε για την εμπειρία της από τη μικρή συμμετοχή της στο My Style Rocks και το περιστατικό που δεν είδαμε ποτέ τηλεοπτικά.

Ειδικότερα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με τα κορίτσια στο My Style Rocks ήμασταν πραγματικά υπέροχα, με λάτρευαν.

Είχε γίνει ένα περιστατικό στο οποιό τους ζήτησα να με ψηφίσουν για να φύγω και την ώρα της ψηφοφορίας έκλαιγαν!

Κάτι που δεν έπαιξε ποτέ γιατί μπήκε η παραγωγή μέσα και τους είπε «εντάξει, με αυτό που γίνεται, καταστρέφετε το πρόγραμμα μας». Να μην πω συγκεκριμένα ονόματα και αναφερθώ σε παραγωγούς».

«Εκεί λοιπόν άλλαξαν μετά τα κορίτσια και με δάκρυα στα μάτια έκαναν… ρετούς όλες ότι ήθελαν να μείνω εγώ και να φύγει κάποια άλλη κοπέλα. Εγώ δεν άντεχα να μείνω άλλο διότι δεν είχα συμφωνήσει να πάω».

«Γενικά γίναμε άνω κάτω γιατί δεν υπήρξε από την αρχή σωστή συνεννόηση και από την πλευρά μου με την παραγωγή αλλά και προσπάθησαν να με αντιμετωπίσουν πολύ υποδεέστερα, από την πλευρά της κριτικής επιτροπής, μόνο και μόνο για να κάνουν νούμερα» συμπλήρωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στη βραδινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.

Media Τελευταίες ειδήσεις