Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Δήμητρα Γαλάνη: «Κατάφερα να μην έχω δυο ζωές…»!

Δήμητρα Γαλάνη: «Κατάφερα να μην έχω δυο ζωές…»!

Μία από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες, η Δήμητρα Γαλάνη κάθεται στον καναπέ της και αποφασίζει να μιλήσει… με χαρά.

Η αλήθεια είναι ότι η Δήμητρα Γαλάνη είναι από τα πρόσωπα που δεν μιλάνε συχνά. Όταν όμως, αποφασίσει να δώσει συνέντευξη μιλά με την ίδια ειλικρίνεια που ερμηνεύει ένα τραγούδι, χωρίς να… στρογγυλεύει τα λόγια της, αλλά χρησιμοποιώντας την κάθε λέξη προσεχτικά και στην κατάλληλη… νότα.

Η Δήμητρα Γαλάνη λοιπόν κάνει ποδαρικό στην πρεμιέρα του «Join Us» στον ΣΚΑΪ. Οι κάμερες καταγράφουν την κουβέντα με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στην οποία η σπουδαία ερμηνεύτρια και στιχουργός αναφέρεται μεταξύ άλλων και στην απόφασή της να μην κάνει οικογένεια, λέγοντας «Κάποια στιγμή γύρω στα 33-34 πέρασε από το μυαλό μου ότι αν μείνω έγκυος θα το κρατήσω. Αλλά δεν έκατσε».

Σε ερώτηση για το πότε σκοπεύει να σταματήσει το τραγούδι, λέει ότι «Κάποια στιγμή θα σταματήσω να τραγουδάω. Πολύ απλά. Όπως άρχισα. Χωρίς ταρατατζούμ.», ενώ υποστηρίζει πως «Αυτό που πάει να γίνει και που είναι μεγάλο λάθος είναι ότι όλα τα πράγματα πρέπει να έχουν ημερομηνία λήξης: οι κουζίνες μας, τα σπίτια μας, οι σχέσεις! Δεν είναι δυνατόν να έχουν όλα ημερομηνία λήξης. Μπορούν να κρατάνε χρόνια. Αρκεί να είναι πραγματικά, αυθεντικά και ειλικρινή». Μια αυθεντικότητα που όπως σημειώνει την κράτησε στη ζωή της τονίζοντας πως «Το Δήμητρα Γαλάνη είναι το πραγματικό μου όνομα. Και είναι η πραγματική Δήμητρα Γαλάνη. Κατάφερα να μην έχω δύο ζωές»!

Μία συνέντευξη που σίγουρα έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στην πρεμιέρα, αύριο Σάββατο 4 Οκτωβρίου, στις 16:30, στον ΣΚΑΪ, ενώ στο «Join Us» μιλά και ο Στέφανο Σαρντίνι, εξηγώντας στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για ποιους λόγους λείπει από την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Επίσης, ο Γιάννης Αποστολάκης μπαίνει στην κουζίνα για να φτιάξει μια εύκολη pizza, η Νίκη Κάρτσωνα μεταμορφώνει τα next door girls, σε sexy it girls, η fashion blogger Χρυσιάννα (Ανδριοπούλου)- ή αλλιώς Shoprano- περιγράφει τη φετινή τάση στη μόδα, η Άννα Πρέλεβιτς μαθαίνει τι πρέπει να κάνουμε για να βγάζουμε τέλεια selfie, η Αλεξάνδρα Τσόλκα προτείνει τα πρώτα βιβλία για το φθινόπωρο και η Σάντρα Βουτσά ανακαλύπτει ποια κατοικίδια είναι κατάλληλα ανάλογα με τον τρόπο ζωής μας. Μία ενδιαφέρουσα στήλη της εκπομπής είναι οι «33 ερωτήσεις» και στις οποίες αυτή τη βδομάδα απαντά η Τζόις Ευείδη, ενώ σίγουρα θα απολαύσετε και το τραγούδι «All the dreams of your life» που έγραψε αποκλειστικά για το «Join Us» η Μαριέττα Φαφούτη και ακούγεται στους τίτλους της εκπομπής.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε