Κυριακή, 16 Ιουν.
26oC Αθήνα

Δήμητρα Κατσαφάδου: Η τρίτη αγάπη είναι αυτή που κλείνεις τα μάτια της ζωής με αυτόν τον άνθρωπο

Δήμητρα Κατσαφάδου: Η τρίτη αγάπη είναι αυτή που κλείνεις τα μάτια της ζωής με αυτόν τον άνθρωπο

Την Δήμητρα Κατσαφάδου καλωσόρισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, τη νύχτα της Τετάρτης (22.05.2024), στο πλατό του «The 2night Show» στον ΑΝΤ1.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, η Δήμητρα Κατσαφάδου εξομολογήθηκε στο «The 2Night Show» τη μακρόχρονη σχέση της που έφτασε στον χωρισμό, για τον οποίο και παίρνει η ίδια το βάρος της ευθύνης.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή επιχειρηματίας αποκάλυψε αρχικά πως «όταν με γνώρισες ήμουν σε πολύ σοβαρό δεσμό, περίπου δέκα χρόνια. Τελικά φταίω εγώ για το τέλος. Δηλαδή όλο το βάρος το ρίχνω σε μένα».

«Μήπως εκείνος ο άνθρωπος τελικά ήταν πολύ ουσιαστικός στη ζωή σου; Λέω, μπορεί να κάνω και λάθος», υπογράμμισε τότε ο παρουσιαστής της εκπομπής για να σχολιάσει, με χιούμορ, η καλεσμένη του:

«Γρηγόρη μου, σε έχει βάλει εσένα να τα πεις αυτά τώρα; Γιατί σε λατρεύει κιόλας».

«Εκείνον τον άνθρωπο μου τον εμφύσησε η μητέρα μου. Εγώ ήμουν πολύ ”φυτό” στο σχολείο και διάβαζα υπερβολικά, ”ρούφαγα” τα βιβλία και δεν βλεπόμουν, ενώ εκείνος ήταν ο γόης του χωριού. Μου έστελνε λοιπόν ανελλιπώς αρκουδάκια και λουλούδια και μου έγραφε από κάτω «Θοδωρής».

Πήγαινα εγώ λοιπόν, έφτιαχνα λίγο το μαλλί το λαδωμένο, ούτε μπάνιο δεν προλάβαινα να κάνω τότε γιατί διάβαζα πάρα πολύ, έλεγα «θα με κοιτάξει ο Θοδωρής» γιατί περνούσε αυτός γόης με τα μηχανάκια. Εκείνος όμως δεν κοίταζε εμένα. Τελικά μου αποκάλυψε η μάνα μου, μετά από πάρα πολλά χρόνια, ότι εκείνη έστελνε τα λουλούδια και τα αρκουδάκια».

«Μετά ήρθε ο χρόνος και τελικά τα φτιάξαμε. «Σίγουρα με θες εσύ ή σε έχει βάλει η μάνα μου;», του είπα.

Επειδή έχω διαβάσει πάρα πολύ και νομίζω ότι το ζω αυτό, νιώθω ότι στη ζωή μας έχουμε τρεις αγάπες το πολύ. Μίλησα και με έναν άνθρωπο πολύ πνευματικό που μου είπε «Δήμητρα, την δεύτερη αγάπη την έχεις ζήσεις στο έπακρον. Δηλαδή έχεις ζήσει όλο αυτό που πραγματικά αντιπροσώπευε αυτή η σχέση και το θέμα είναι αν θα συνεχίσεις για να έρθει η τρίτη και καταλυτική, δηλαδή η τελευταία ή αν κουραστήκατε». Αυτό με τις τρεις αγάπες ισχύει».

«Η πρώτη είναι η παραμυθένια, η δεύτερη είναι η περίπλοκη που σου μαθαίνει τον εαυτό σου και η τρίτη είναι αυτή που κλείνεις τα μάτια της ζωής με αυτόν τον άνθρωπο», συμπλήρωσε, κατόπιν, η Δήμητρα Κατσαφάδου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στον ΑΝΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις