Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Δήμητρα Ματσούκα: Έχω υποστεί κακοποίηση και αγριότητα μεγάλη από τα media

Δήμητρα Ματσούκα: Έχω υποστεί κακοποίηση και αγριότητα μεγάλη από τα media

“Στις αρχές ήταν λίγο δύσκολο να κάνω αυτό που πραγματικά ήθελα γιατί είχα ταυτιστεί με αυτή την πολύ μεγάλη επιτυχία” δήλωσε η Δήμητρα Ματσούκα.

Στην εκπομπή Ελένη μίλησε η Δήμητρα Ματσούκα για τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά Κάτι τρέχεις με τους δίπλα και τα σχόλια που έχει δεχθεί από τα media.

«Στις αρχές ήταν λίγο δύσκολο να κάνω αυτό που πραγματικά ήθελα γιατί είχα ταυτιστεί με αυτή την πολύ μεγάλη επιτυχία. Υπήρχαν δυσκολίες μετά από αυτό, έμεινα δύο χρόνια σπίτι μου για να το αλλάξω.

Πολύ συχνά αισθάνομαι ότι στην Ελλάδα που είναι μια μικρή χώρα λειτουργούν οι παρέες και καλά κάνουν και λειτουργούν οι παρέες, απλά όταν δεν έχει τύχει να είσαι σε μια παρέα, τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα», είπε η Δήμητρα Ματσούκα.

«Έχω υποστεί κακοποίηση και αγριότητα μεγάλη από τα media. Δηλαδή, αν υπήρχαν καλλιστεία θα ήμουν εστεμμένη. Αλλά είμαι ακόμα εδώ, είμαι καλά, έχω δουλειά, οι άνθρωποί μου είναι καλά. Δεν μπορώ παρά να είμαι ευγνώμων σε όλα τα υπόλοιπα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Ματσούκα.

Media Τελευταίες ειδήσεις