Media

Δήμητρα Στογιάννη για την αποβολή της: Ήταν ένα παιδάκι που δεν γνώρισα ποτέ, έφυγε στον ουρανό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην εκπομπή Μαμα-δες της ΕΡΤ 2 μίλησε η Δήμητρα Στογιάννη. Η γνωστή ηθοποιός έκανε αναφορά στην αποβολή που είχε αλλά και στη σχέση με τον σύζυγό της.

Πιο συγκεκριμένα, η Δήμητρα Στογιάννη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το είδα προσωπικά αυτό το παιδί. Το είδα μοναδικά. Ήταν ένα παιδάκι που δεν γνώρισα ποτέ, έφυγε στον ουρανό και νιώθω ότι έχουμε ένα παιδάκι στον ουρανό».

Παράλληλα, η Δήμητρα Στογιάννη μίλησε στη Ζωή Κρονάκη για τη μητρότητα και πώς αυτή την ωρίμασε αλλά και πώς συνδυάζει τις δουλειές για να βλέπει όσο γίνεται περισσότερο τα παιδιά της.

Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην συνεργασία της με τον Σάκη Μπουλά χαρακτηρίζοντάς τον πολύ ωραίο άνθρωπο.

Επίσης, αναφέρuθηκε στο παρελθόν και στα χρόνια που ήθελε να μπει σε μια σχολή υποκριτικής ενώ οι γονείς της δεν ήθελαν να ασχοληθεί με το χώρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
ΕΡΤ: «Η Ελλάδα στα μουσεία του κόσμου» – Η νέα εκπομπή του Κώστα Λασκαράτου
Η σειρά ντοκιμαντέρ, που θα προβληθεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν από την ΕΡΤ1, είναι γυρισμένη εξ ολοκλήρου στο εξωτερικό και αναζητά τις ιστορίες και τα πρόσωπα που συνδέουν την Ελλάδα με σημαντικά μουσεία του κόσμου
Λασκαράτος, εκπομπή ΕΡΤ
Τίνα Μιχαηλίδου σε Σοφία Βούλτεψη στον αέρα του ΣΚΑΪ: «Δεν είμαστε κομπάρσοι παρουσιαστές»
Ένταση στην εκπομπή «Online», όταν η παρουσιάστρια ζήτησε από τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να απαντήσει στην ερώτηση που της είχε τεθεί – «Ούτε εγώ είμαι κομπάρσος δικός σας», απάντησε η Σοφία Βούλτεψη
Μιχαηλίδου και Βούλτεψη
5