Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Δημήτρης Φραγκιόγλου: Ο Χλαπάτσας ήταν κόντρα στον χαρακτήρα μου αλλά με βοήθησε να γίνω πιο κοινωνικός

Δημήτρης Φραγκιόγλου: Ο Χλαπάτσας ήταν κόντρα στον χαρακτήρα μου αλλά με βοήθησε να γίνω πιο κοινωνικός

«Ήμουν πολύ κλειστό παιδί, πιο μονόχνοτος» παραδέχεται ο ηθοποιός Δημήτρης Φραγκιόγλου.

Με αφορμή τη συμμετοχή στην παράσταση του θεάτρου Τόπος Αλλού, ο Δημήτρης Φραγκιόγλου έδωσε συνέντευξη στη Νάντια Ρηγάτου και την κάμερα της εκπομπής “I love Σου Κου” όπου αναφέρθηκε τόσο στον ρόλο του Χλαπάτσα στης “Ελλάδος τα παιδιά” όσο και την τηλεοπτική του επιστροφή μέσα από τη σειρά “Τα καλύτερα μας χρόνια”.

«Ήταν μια πολύ ωραία στιγμή πέρσι με τα “Καλύτερα μας χρόνια” και έκανε επιτυχία αυτός ο ήρωας. Μου λένε πολλοί στον δρόμο για αυτή τη σειρά και είναι εντυπωσιακό, μου το λέει μάλιστα μια μεγάλη γκάμα ανθρώπων, διαφορετική» τόνισε ο ηθοποιός.

«Ναι, είναι μια δικαίωση το ότι συζητάνε και για μια άλλη σειρά ή αντιπαρατίθενται μεταξύ τους οι “θαυμαστές” είναι κάτι πολύ ωραίο.

Σίγουρα παλαιότερα κυκλοφορούσα και με φώναζαν στο δρόμο, μιλάμε για μια εποχή που ήταν μόνο δύο κανάλια και ήταν τελείως άλλη η δυναμική μιας επιτυχίας. Δεν είχε καμία σχέση με σήμερα. Δηλαδή, όπου πήγαινες, ήσουν αναγνωρίσιμος οπότε ήσουν θέμα».

  

«Βέβαια, παρόλο ότι ήταν κόντρα στον χαρακτήρα μου, αυτό με βοήθησε στο να γίνω πιο κοινωνικός.

Επειδή ήμουν πολύ κλειστό παιδί, έτσι πιο μονόχνοτος, αυτό μου έδωσε μια ευκαιρία να συνομιλώ πιο εύκολα με τους ανθρώπους» πρόσθεσε ακόμα ο Δημήτρης Φραγκιόγλου στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις