Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Δημήτρης Φραγκιόγλου: Υποτιμήθηκα για τον «Χλαπάτσα», στην Αμερική θα είχε δικό του σίριαλ

Δημήτρης Φραγκιόγλου: Υποτιμήθηκα για τον «Χλαπάτσα», στην Αμερική θα είχε δικό του σίριαλ

“Στην Αμερική ο Χλαπάτσας θα είχε το δικό του σήριαλ. Έχει επίπεδα αυτός ο ρόλος” ανέφερε ο Δημήτρης Φραγκιόγλου.

Στην εκπομπή Καλύτερα Αργά στο Action 24 με παρουσιάστρια την Αθηναϊδα Νέγκα ήταν καλεσμένος ο Δημήτρης Φραγκιόγλου, ο οποίος μίλησε για την υποτίμηση που έχει νιώσει για τον τηλεοπτικό ρόλο που τον έκανε ευρέως γνωστό και τα ψέματα που κυριαρχούν στα παρασκήνια.

«Είναι στη βάση του θεατρόφιλος ο Έλληνας αλλά όχι και ακριβώς. Είναι περισσότερο μία έξοδος, να φάμε, να πιούμε και είναι και το θέατρο που έχει προηγηθεί.

Υπάρχει και μια μικρή μερίδα που παρακολουθεί τις εναλλακτικές σκηνές αλλά παρασύρεται πάρα πολύ εύκολα από αυτά που γράφονται. Στο εναλλακτικό μπορεί να υπάρξει πολύ πιο εύκολα φούμαρο. Στο σινεμά, ειδικά, πάει σύννεφο» δηλώνει ο Δημήτρης Φραγκιόγλου.

«Εννοείται ότι υπάρχει φούμαρο στους κορυφαίους ηθοποιούς. Έχει να κάνει με το σε ποιες παρέες κινείσαι. Ξέρουμε ονόματα που πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Δηλαδή για τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και για τα έργα που πρωταγωνίστησαν, δε μπορεί να μην υπάρχουν σήμερα.

Δε μπορεί κάποιος να έχει παίξει τεράστιους ρόλους επί μία δεκαετία, να έχει πρωταγωνιστήσει στις καλύτερες δουλειές και σήμερα να μην υπάρχει καθόλου. Αυτό θα πρέπει να μας ψυλλιάζει», σημειώνει.

Έχει νιώσει υποτίμηση ή χλευασμό για τον ρόλο του Χλαπάτσα από τη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά», ο οποίος τον έκανε πασίγνωστο το 1993;

«Έχω γνώση ότι υποτιμήθηκα στα μάτια κάποιων από αυτόν τον ρόλο. Σαν να ήταν κάτι πολύ απλό και εύκολο, ότι: σιγά, αυτός μόνο αυτό μπορεί να κάνει», παραδέχεται ο Δημήτρης Φραγκιόγλου.

«Στην Αμερική ο Χλαπάτσας θα είχε το δικό του σήριαλ. Έχει επίπεδα αυτός ο ρόλος. Μια μεγάλη μερίδα συνανθρώπων μας κουβαλάει διάφορα πράγματα από γεννησιμιού του, στα οποία δεν επιβεβαιώθηκε και τον οδηγούν στους Χλαπάτσες.

Λίγο να καρφώνεις τους άλλους, λίγο να υποτιμώ, να τα βρίσκω όλα εύκολα, ότι εγώ θα τα έκανα πολύ καλύτερα, έχω παντού διασυνδέσεις», τονίζει.

«Βρέθηκα εκτός τηλεόρασης, γιατί δεν είχε νόημα να κάνω τα ίδια. Εγώ δεν έζησα την περίοδο με τις Παχιές Αγελάδες. Την περίοδο που ήμουν εγώ ήταν ακόμη τα πράγματα δραχμούλα-δραχμούλα» αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Δημήτρης Φραγκιόγλου.

Media Τελευταίες ειδήσεις