Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Δημήτρης Γιώτης: Έκανα επέμβαση καρωτίδας, η δεξιά ήταν 99% κλειστή και περνούσε μια σταγόνα αίμα

Δημήτρης Γιώτης: Έκανα επέμβαση καρωτίδας, η δεξιά ήταν 99% κλειστή και περνούσε μια σταγόνα αίμα

“Τόσο μεγάλη περιπέτεια. Γι’ αυτό και χάθηκα, συνέβη πέρσι τον Ιούνιο” εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Γιώτης.

Ο Δημήτρης Γιώτης βρέθηκε καλεσμένος στο Καλοκαίρι Yes και μίλησε για τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και την επέμβαση που έκανε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γιώτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πέρασα μια περιπέτεια υγείας πολύ μεγάλη αλλά τώρα είμαι πολύ καλά.

Έκανα επέμβαση καρωτίδας, καρδιάς… Τόσο μεγάλη περιπέτεια. Γι’ αυτό και χάθηκα, συνέβη πέρσι τον Ιούνιο. Ήμουν με τον Μανώλη Κονταρό σε μια εμφάνιση στο Ρέθυμνο, γυρίζω και το βράδυ της επόμενης ημέρας μού ανοίγει η μύτη. Πολύ, για δυο ώρες».

«Μόλις την κλείνουμε, μου λέει ο πατέρας μου «βάλε λίγο το πιεσόμετρο» και δείχνει 25 η μεγάλη και 17 η μικρή! Η μύτη με έσωσε βασικά».

«Πήγαμε στο νοσοκομείο, τα χάσαμε εκεί. Έμεινα για μια εβδομάδα ώστε να δούμε από τι προέρχονται όλα αυτά και διαπιστώσαμε ότι η δεξιά καρωτίδα ήταν 99% κλειστή, μια σταγόνα αίμα πέρναγε.

Έκανα εγχείρηση καρωτίδας τον Αύγουστο και καρδιάς τον Δεκέμβρη. Τώρα ευτυχώς είμαι πάρα πολύ καλά» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Δημήτρης Γιώτης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του OPEN.

Media Τελευταίες ειδήσεις