Σάββατο, 27 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Δημήτρης Κόκοτας: Μπορεί να φαντάζει σαν χασούρα οικονομική, όμως κέρδισα σε φίλους και εμπειρίες

Δημήτρης Κόκοτας: Μπορεί να φαντάζει σαν χασούρα οικονομική, όμως κέρδισα σε φίλους και εμπειρίες

“Ουδέν κακό αμιγές καλού” εξηγεί ο Δημήτρης Κόκοτας.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, με αφορμή την καλλιτεχνική του επάνοδο, παραχώρησε ο Δημήτρης Κόκκοτας στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου όπου και αναφέρθηκε στην περίοδο που δεν βρισκόταν στα φώτα της δημοσιότητας.

Και εκεί που κάνατε τόσο μεγάλη επιτυχία, ξαφνικά σας χάσαμε γιατί;

Πολλές φορές νομίζουμε ότι η επιτυχία θα υπάρχει και θα συνεχίζει και εμείς μπορούμε να κάνουμε παράλληλα και κάτι άλλο. Όμως αυτό μπορεί να σε αποτραβήξει και να σε παρασύρει, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να αφιερώσεις τον ίδιο χρόνο στο τραγούδι ή σε κάποια άλλη επιχείρηση που ενδεχομένως μπορείς να δημιουργήσεις.

Αυτό συνέβη και σε μένα. Είδα κάποια στιγμή ότι είχα απομακρυνθεί αρκετά, έως πολύ από το τραγούδι, παρότι έκανα κάποιες εμφανίσεις, που βέβαια δεν ήταν συνεχόμενες, αλλά σποραδικές μέσα στον χρόνο.

Οπότε η πιο απλή κίνηση ήταν να μπορέσω να πουλήσω τις επιχειρήσεις, ό,τι είχα δημιουργήσει. Ευτυχώς βρήκα ανθρώπους και μπόρεσα και προχώρησα ξανά στο κομμάτι του τραγουδιού, με την ίδια χαρά, όρεξη και δίψα.

Αρκετοί συνάδελφοί σας έχουν πει ότι έχασαν πολλά χρήματα, όταν αποφάσισαν να ασχοληθούν με τις επιχειρήσεις. Συνέβη αυτό σε εσάς;

Θα χρησιμοποιήσω τη φράση «ουδέν κακό αμιγές καλού». Μπορεί κάτι να φαντάζει σαν χασούρα οικονομική, όμως κέρδισα σε φίλους, εμπειρίες. Θα μπορούσαν τα πράγματα να ήταν πολύ διαφορετικά, οπότε δόξα τω Θεώ και προχωράμε

Media Τελευταίες ειδήσεις