Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Δημήτρης Κοτταρίδης: Αντιλήφθηκα την πρόθεση του Γιάννη Πιτταρά να φύγει από την ΕΡΤ

Δημήτρης Κοτταρίδης:  Αντιλήφθηκα την πρόθεση του Γιάννη Πιτταρά να φύγει από την ΕΡΤ

Όσα εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Κοτταρίδης στην κάμερα του Alpha.

Για το τηλεοπτικό διαζύγιο με τον Γιάννη Πιταρά, την προσωπική του ζωή αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης μίλησε ο Δημήτρης Κοτταρίδης στην Τίνα Μεσαρτοπούλου και την κάμερα της εκπομπής Happy Day, το πρωινό της Τετάρτης, στον Alpha.

«Η εκπομπή το Σαββατοκύριακο ήταν κάτι που προέκυψε. Στην τηλεόραση περιμένεις τα πάντα και τίποτα δεν σου κάνει εντύπωση ή έκπληξη. Ούτε σε επίπεδο προσωπικό ούτε σε επίπεδο πως έρχονται τα πράγματα οπότε πας με το ρεύμα.

Αντιλήφθηκα κάποια στιγμή την πρόθεση του Γιάννη Πιτταρά ότι ήθελε να φύγει από την ΕΡΤ αλλά δεν το θεωρώ διαζύγιο.

Τελείωσε ένας κύκλος, ο οποίος νομίζω πως τελείωσε ομαλά και προχωράμε ο καθένας στον δρόμο του. Σήμερα δεν έχουμε τόσο ιδιαίτερη επαφή» παραδέχθηκε, αρχικά, ο Δημήτρης Κοτταρίδης.

«Δεν είμαι από αυτούς που δίνουν μεγάλη βαρύτητα στα νούμερα. Βλέπω εκπομπές για τις οποίες μπορεί να μιλάει όλος ο κόσμος, όπως το Μουσικό Κουτί και πραγματικά βλέπεις και στα social media τι γίνεται.

Τα social media είναι ένα μέσο το οποίο χειρίζονται κυρίως νέοι άνθρωποι άρα είναι το δυναμικό κοινό. Βλέπεις πως ένα βράδυ όλος ο κόσμος στο timeline με αυτή την εκπομπή και την άλλη μέρα έχει ένα 3% ή 4%. Ε, αυτό κάπως σου κάνει».

«Με την Εύη Φραγκάκη είμαστε χωρισμένοι σχεδόν 12 χρόνια και έχουμε πολύ καλή σχέση. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω εγώ τα ζευγάρια που βάζουν το παιδί ανάμεσα για να τσακώνονται αυτά.

Εμείς βάλαμε προτεραιότητα το παιδί μας και μας βγήκε» πρόσθεσε, επίσης, ο Δημήτρης Κοτταρίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σταματίνς Τσιμτσιλή στον Alpha.

Media Τελευταίες ειδήσεις