Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Δημήτρης Λάλος για Σασμό: Το τελευταίο επεισόδιο θα έχει κόκκινο χρώμα

Δημήτρης Λάλος για Σασμό: Το τελευταίο επεισόδιο θα έχει κόκκινο χρώμα

Αποκαλυπτικός για το τέλος της σειράς «Σασμός» ο ηθοποιός Δημήτρης Λάλος, καθώς έκανε… spoiler για το φινάλε της αγαπημένης σειράς.

Ο αγαπημένος ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Alpha Τώρα», και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Σασμός».

Οι παρουσιαστές της εκπομπής του Alpha, Βίκυ Χαντζή και Σταύρος Μονεμβασιώτης, δεν έχασαν την ευκαιρία, και τον ρώτησαν για το μέλλον του Μαθιού, αλλά και την εξέλιξή του στο φινάλε της σεζόν.

«Το μόνο που μπορώ να σας δώσω (ως spoiler) είναι ένα χρώμα, το κόκκινο χρώμα», ανέφερε ο Δημήτρης Λάλος και η Βίκυ Χαντζή σχολίασε: «Είναι αίμα, αλλά είναι και η αγάπη μαζί με τη χαρά», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Δημήτρης Λάλος συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Η τέχνη του ηθοποιού είναι μια τέχνη που έχει τα μυστικά της, τα κόλπα της, την ανάπτυξή της, όπως κάθε τέχνη.

Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε ως ηθοποιοί είναι να φέρουμε τη ζωή μας στον ρόλο, αλλά ποτέ τον ρόλο στη ζωή μας.

Όλοι μέσα μας έχουμε τα πάντα, απλά είναι ανεπτυγμένα ανάλογα με το πώς έχει μεγαλώσει κανείς», είπε ο Δημήτρης Λάλος, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Σασμός», λίγο πριν το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν που θα προβληθεί την Πέμπτη 13 Ιουλίου στον Alpha.

Media Τελευταίες ειδήσεις