Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Δημήτρης Λιγνάδης: Ο αδερφός του ζητά σεβασμό για τη μητέρα και την οικογένειά του

Δημήτρης Λιγνάδης: Ο αδερφός του ζητά σεβασμό για τη μητέρα και την οικογένειά του

Να σεβαστούν την προσωπική και ιδιωτική ζωή του και να μην ενοχλούν την κατάκοιτη μητέρα και την ανήλικη κόρη του ζητά από τα ΜΜΕ ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο Γιάννης Λιγνάδης έκανε δήλωση στο Πρωινό, στον ΑΝΤ1.

Η έκκληση του Γιάννη Λιγνάδη, ο οποίος επίσης είχε βρεθεί στην επικαιρότητα εξαιτίας του διορισμού του στο Εθνικό Θέατρο, έρχεται λίγη ώρα πριν ο Δημήτρης Λιγνάδης εμφανιστεί στον ανακριτή για να ζητήσει νέα προθεσμία για να απολογηθεί.

Στη δήλωσή του ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη αναφέρει: «Αντιλαμβανόμενος το ζωηρό ενδιαφέρον των Μέσων της Ενημέρωσης για την επικαιρότητα που τις τελευταίες εβδομάδες έχει στραμμένο το ενδιαφέρον στο πρόσωπο του αδελφού μου Δημήτρη Λιγνάδη και επικαλούμενος τα στοιχειώδη δικαιώματα του ιδιωτικού βίου, τα οποία διασφαλίζει η ελληνική νομοθεσία, ζητώ από τους δημοσιογράφους και τα συνεργεία των τηλεοπτικών καναλιών να σεβαστούν την προσωπική και οικογενειακή μου ζωή και να μην την παρενοχλούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο, με επισκέψεις στην οικία μου, την οικία της κατάκοιτης μητέρας μου, με επανειλημμένες κλήσεις στα τηλέφωνα των μελών της οικογένειάς μου (συμπεριλαμβανομένης και της ανήλικης κόρης μου) και με άλλες φορτικές ενέργειες. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση».

 

Media Τελευταίες ειδήσεις