Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Δημήτρης Λιγνάδης: Τι είχε δηλώσει σε συνέντευξη το 2017

Δημήτρης Λιγνάδης

Μια συνέντευξη που ‘χε δώσει ο Δημήτρης Λιγνάδης το 2017 φέρνει στο φως το MEGA.

Συνέντευξη – ντοκουμέντο, που παραχώρησε ο Δημήτρης Λιγνάδης το 2017, φέρνει στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, και ενώ πριν λίγα 24ωρα ο δημοφιλής καλλιτέχνης παραιτήθηκε από Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου.

Τότε, ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε μιλήσει στη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα από το φουαγιέ του θεάτρου Βασιλάκου για το περιοδικό Down Town. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Αφέντης και δούλος» του Τολστόι.

«Θυμάμαι μερικές από τις ατάκες που είχε πει τότε, όπως ότι θα ήθελε να είναι ένας «Τσε Γκεβάρα του έρωτα». Ότι ο έρωτας τον έχει κάνει πολλές φορές ρεζίλι στη ζωή του και πως αυτό το συναίσθημα έχει παίξει σχεδόν καταστροφικό ρόλο στη ζωή του», επισημαίνει η δημοσιογράφος Φανή Πλατσατούρα στα MEGA Γεγονότα.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, μεταξύ άλλων, όπωα αναφέρθηκε στα MEGA Γεγονότα, είχε σημειώσει χαρακτηριστικά: «Ας μου τύχει η καψούρα και ας πάει στον διάολο η αξιοπρέπεια. Για ποια αξιοπρέπεια μιλάμε, όμως, όταν ο Σοφοκλής έχει γράψει στην Αντιγόνη ότι «αυτός που παθαίνει έρωτα, τρελαίνεται». Καψουρεύτηκα και θα κοιτάξω την αξιοπρέπεια; Τι λέτε ρε; Δεν με ενδιαφέρει η αξιοπρέπεια. Με ενδιαφέρει να είμαι ερωτευμένος».

«Με κάπως ποιητικό τρόπο, είναι η αλήθεια, μου είπε ότι όντως κόντεψε να πεθάνει εκείνο το βράδυ και ότι μέσα από αυτή την περιπέτεια έμαθε να εκτιμά την ζωή», υπογράμμισε η δημοσιογράφος για το περιστατικό που έλαβε χώρα το 2002. «Ύστερα μου έκανε ένα νεύμα με τα χέρια, φτάνει ως εδώ. Δεν θα ήθελε να πει κάτι άλλο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη ανέφερε σήμςερα (Τετάρτη) πως ακόμα δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη καταγγελία σε βάρος του εντολέα του.

Media Τελευταίες ειδήσεις