Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Δημήτρης Μακαλιάς: Δεν είναι αυτοσκοπός να είμαι σε μια τηλεοπτική παρέα

Δημήτρης Μακαλιάς: Δεν είναι αυτοσκοπός να είμαι σε μια τηλεοπτική παρέα

“Αν δεν είμαι με την Μπέττυ, προτεραιότητα μου θα είναι η μυθοπλασία” διευκρινίζει ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Για το τηλεοπτικό του μέλλον και τη διάθεση να συνεχίσει να συμπράττει τηλεοπτικά με την Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε ο Δημήτρης Μακαλιάς, το πρωινό της Πέμπτης, στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή στον Alpha.

“Όταν ξεκίνησα τη συνεργασία μου με τον ΑΝΤ1, η πρώτη κουβέντα που κάναμε είναι ότι “θα ξαναδούμε τι θα κάνουμε, αν θα συνεχίσουμε ή όχι, την περίοδο του Μαϊου”. Οπότε αυτό περιμένω και να συμβεί” τόνισε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

“Νομίζω ότι θα συνεχίσουμε και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, εγώ θα το ήθελα πάρα πολύ. Είναι μια εκπομπή που μου αρέσει πολύ, είναι μια συνεργασία που κάνω τρία χρόνια και είμαι με την Μπέττυ δίπλα της οπότε θα ήθελα να συνεχίσω.

Δεν είναι αυτοσκοπός όμως να είμαι σε μια παρέα και να συζητάμε τα πάντα και να σχολιάζουμε τα πάντα. Είναι κάτι που μου αρέσει στο πλαίσιο που γίνεται τώρα, σε αυτή τη συνθήκη”.

“Προτεραιότητες μου, αν δεν είμαι με την Μπέετυ, θα ήταν η μυθοπλασία και κάτι άλλο ή θέατρο μόνο” εξήγησε, στη συνέχεια, ο Δημήτρης Μακαλιάς στις νέες αυτές τηλεοπτικές του δηλώσεις.

Media Τελευταίες ειδήσεις