Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Δημήτρης Μοθωναίος για συνεργασία με Φαίη Σκορδά: «Το έκανα, δεν με νοιάζει τι λένε»

Δημήτρης Μοθωναίος για συνεργασία με Φαίη Σκορδά: «Το έκανα, δεν με νοιάζει τι λένε»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη έδωσε ο Δημήτρης Μοθωναίος. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τον τρόπο που μπήκε στον χώρο του θεάτρου, για την σειρά που συμμετέχει και για την συνεργασία του με την Φαίη Σκορδά.

Η απόφαση του να ασχοληθεί με τον χώρο της υποκριτικής μάλλον ήρθε τυχαία. «Ήμουν συμφοιτητής με τη Νάντια Κοντογιώργη στη Νομική και πήγα μαζί της μία φορά για μάθημα και κάτι έγινε και μου άρεσε. Δεν ήταν συνειδητό. Στη σχολή νομίζανε πως δεν το έπαιρνα στα σοβαρά γιατί γελούσα αλλά εγώ το έκανα για να αποφορτιστώ», είπε ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην σειρά «Παραλία», όπου πρωταγωνιστεί. Η νέα σειρά της ΕΡΤ είναι όπως λέει, η πρώτη καθημερινή ελληνική σειρά που αγοράστηκε από μια γερμανική εταιρεία.

«Έκανε πρεμιέρα στις Κάννες και προβλήθηκε σε κάποιο στενό κύκλο παραγωγών όπου μεταπωλήθηκε. Είναι μία δουλειά αντιπροσωπευτική της Ελλάδας».

Τα πιο τιμητικά λόγια όμως που έχει ακούσει για την σειρά «Παραλία», δεν έρχονται από κάποια κριτική επιτροπή ή ειδικούς του χώρου του θεάματος. Αντίθετα, ο Δημήτρης Μοθωναίος ένα από τα πιο ωραία πράγματα που άκουσε ήταν από μία κυρία που είπε ότι η σειρά την κάνει να ξεχνιέται.

«Αγγίζει πολλά θέματα η σειρά. Είναι ομαδική δουλειά και είναι πολλοί οι χαρακτήρες. Ο σκηνοθέτης μας είναι και σοβαρός στη δουλειά του και μας έκανε να αισθανθούμε σαν οικογένεια. Μου αρέσει πολύ ότι μέσα από τις διαφορετικές εμπειρίες που είχα το αντλώ και το μεταγγίζω στο ήρωα. Αυτό λειτουργεί και ως λύτρωση. Δεν με παίρνουν για κωμικές σειρές και γι’ αυτό το έκανα μόνος μου στο Instagram», είπε ο νεαρός ηθοποιός.

«Εγώ θα μπορούσα να περάσω πολύ καλά στην εποχή που είναι η ”Παραλία”. Ήταν και οι γονείς μου αυτής γενιάς. Ήταν Αριστεροί και έχω φωτογραφίες από πορείες», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Μοθωναίος.

«Δεν είχα πολύ χρόνο για την τηλεόραση και κάποτε υπήρξε και μία εποχή που οι ηθοποιοί του θεάτρου δεν καλούνταν στις εκπομπές. Η συμμετοχή μου στη τηλεόραση σε εκπομπή ήρθε τυχαία. Έκανα μία συνέντευξη για παράσταση και εκεί είδα την Φαίη. Μετά ήταν και ο covid και το έκανα. Δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Είμαι της εμπειρίας» είπε αναφερόμενος στην πολυσυζητημένη συνεργασία του με την Φαίη Σκορδά.

  

Τέλος, όπως είπε, χαλαρώνει με… cocooning! «Μου αρέσει να κάθομαι στο σπίτι με τον σκύλο μου και να βλέπω Netflix».

Media Τελευταίες ειδήσεις