Σάββατο, 24 Φεβ.
18oC Αθήνα

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έκλαψα που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και μιλήσαμε με τον Γιώργο Καπουτζίδη

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έκλαψα που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και μιλήσαμε με τον Γιώργο Καπουτζίδη

“Όταν έγινε αυτό και ήρθαμε σε αντιπαράθεση, οι άνθρωποι που μου είπαν «έχεις δίκιο» ήταν – αυτό που λέμε – στη λάθος πλευρά της ιστορίας, ήταν αυτοί που δεν ήθελα να είναι φίλοι μου, ακραίοι άνθρωποι” παραδέχθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 το απόγευμα της Δευτέρας και μίλησε για τη λήξη της παρεξήγησής του με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη συγκίνηση που ένιωσε όταν μίλησαν ξανά.

«Χάρηκα πολύ, θα σας πω ότι έκλαψα, με τον Γιώργο Καπουτζίδη, που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και μιλήσαμε. Και χάρηκα που το είπε στον αέρα με αυτή τη διακριτικότητα, ακόμα κι αυτή την ύστατη στιγμή. Πουλάει ο Γιώργος, είναι αγαπητός και ειδικά τώρα με όλο αυτό που έχει καταφέρει και το αξίζει», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Είμαστε σε έναν χώρο που γαντζώνεσαι από τέτοιους ανθρώπους, για να καρπωθείς δημοσιότητα και καλό προφίλ. Η τηλεόραση είναι αυτοαναφορική όμως πίσω από τις οθόνες υπάρχουν άνθρωποι. Ο Γιώργος μας θύμισε ότι αυτό που λέμε έχει αντίκτυπο σε παιδιά που ίσως μένουν στην επαρχία, «πνίγονται» και δεν έχουν την πολυτέλεια να εκφραστούν», συμπληρώνει ο γνωστός παρουσιαστής.

«Και μόνο που το έκανε αυτό και τα παιδιά σταμάτησαν να κλείνονται στον εαυτό τους, του χρωστάμε μεγάλη χάρη ως κοινωνία. Μου πήρε καιρό να ξαναθυμηθώ πώς είναι να είσαι τηλεθεατής και να ακούς μία καλή κουβέντα και να με συγκινεί», παραδέχεται ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον αέρα της ΕΡΤ.

«Εγώ διαφωνούσα με τον τρόπο του Γιώργου και το είπα δημόσια, δεν υπήρχε λόγος βέβαια γιατί μπορούσα να τον πάρω ένα τηλέφωνο, ήμασταν φίλοι. Όταν έγινε αυτό και ήρθαμε σε αντιπαράθεση, οι άνθρωποι που μου είπαν «έχεις δίκιο» ήταν – αυτό που λέμε – στη λάθος πλευρά της ιστορίας, ήταν αυτοί που δεν ήθελα να είναι φίλοι μου, ακραίοι άνθρωποι.

Εκεί μου μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά ότι μάλλον ο Γιώργος έχει δίκιο», περιγράφει στη συνέχεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Δεν είχα όμως το σθένος να τον δω. Πριν από 2 χρόνια όμως είχε έρθει στην Ελένη, τον βλέπω στον διάδρομο και του λέω: θέλω να μιλήσουμε.

Κι ο Γιώργος μου λέει: τι να πούμε, Δημήτρη, με στεναχώρησες πάρα πολύ. Φτάνει ως εδώ, δεν θέλω να πω περισσότερα για την προσωπική μας συζήτηση. Τα βρήκαμε και χαίρομαι πολύ για αυτό», συνέχισε ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη.

 

«Οι μισοί από αυτούς με τους οποίους έχω μαλώσει στην τηλεόραση ήταν για δίκιο άλλων. Πάντα τα «βάζω» με ανθρώπους που έχουν μεγαλύτερο κύρος από εμένα. Η πολιτική ορθότητα είναι να πεις αυτό που ωφελεί τους πολλούς. Πρέπει να σκέφτεσαι μαζικά τι ωφελεί.

Δεν είμαστε στην παρέα μας. Υπήρχε μία περίοδος που λέγανε: τα λέει ο κόσμος, εγώ μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας, είμαι αληθινός. Όχι, δεν είσαι αληθινός, προσβλητικός είσαι, γιατί δεν μπορείς να τους εξηγήσεις τι εννοείς, ακόμα κι αν έχεις καλή πρόθεση», κατέληξε επί του θέματος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Media Τελευταίες ειδήσεις