Πέμπτη, 16 Μαΐ
19oC Αθήνα

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: Δεν έχω να πω κάτι μαζί του, προχωράμε

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: Δεν έχω να πω κάτι μαζί του, προχωράμε

«Για την Ελένη και να ‘ξερα δεν θα σου ‘λεγα», απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος όταν ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό του μέλλον. Πιο σαφής ήταν στο γιατί δεν χαιρέτισε τον Γιώργο Λιάγκα όταν συναντήθηκαν σε κοσμική εκδήλωση.

Η σχέση του Δημήτρη Ουγγαρέζου με τον Γιώργο Λιάγκα έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, κυρίως μετά το ξέσπασμα του δεύτερου για ένα σχόλιο που είχε κάνει ο πρώην συνεργάτης του.

Πριν μερικές μέρες, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε στην ίδια κοσμική εκδήλωση αλλά δεν μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα. Και όταν τον… βρήκε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου», απάντησε γιατί δεν τον χαιρέτισε.

«Δεν κρύφτηκα. Δεν τον χαιρέτησα τον άνθρωπο και δεν θα τον χαιρετήσω. Το έχω πει από την αρχή. Δεν έχω να πω κάτι μαζί του, προχωράμε», είπε.

Για το επαγγελματικό του μέλλον, όταν ρωτήθηκε, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε: «Για την Ελένη και να ‘ξερα δεν θα σου ‘λεγα. Εγώ δεν μιλάω ποτέ ούτε για προτάσεις ούτε για το τι θα κάνω, γιατί την έχω πατήσει.

Τις ανακοινώσεις τις κάνουν τα κανάλια, ούτε από τους τηλεοπτικούς συντάκτες ούτε από εμάς.

Έχουμε 7 μήνες μπροστά από μία δέσμευση που έχουμε αναλάβει, να κάνουμε τον κόσμο να περνάει καλά.

Είναι τουλάχιστον αγενές – για να το πω ήπια – να συζητάμε για το τι θα κάνουμε του χρόνου».

 

Στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε: «Δεν θα είχα πρόβλημα να δουλέψω με κανέναν. Ειδικά τον Γρηγόρη τον εκτιμώ πάρα πολύ, είναι ένα από τα μεγάλα κεφάλαια της ελληνικής τηλεόρασης. Θα ήταν τουλάχιστον ασέβεια να έλεγα το αντίθετο».

Media Τελευταίες ειδήσεις