Κυριακή, 21 Απρ.
20oC Αθήνα

Δημήτρης Ουγγαρέζος κατά Πρωινού part II: Μπλοκ μέχρι να σβήσει ο ήλιος

Δημήτρης Ουγγαρέζος κατά Πρωινού part II: Μπλοκ μέχρι να σβήσει ο ήλιος

Μετά τα όσα έγραψε στη στήλη του για το Πρωινό, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε και συνέχεια και αυτή τη φορά ήταν ακόμη πιο αιχμηρός!

Αφορμή για την ενόχληση του Δημήτρη Ουγγαρέζου ήταν ένα «γκάλοπ» που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας σχετικά με το ποιους έχει μπλοκάρει στο instagram ο πρώην συνεργάτης του. Και αυτό έφερε το… «μακάρι να υπήρχε μπλοκ-στο-μπλοκ» του Ουγγαρέζου για το Πρωινό αλλά και τη συνέχεια μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον MyRadio.

«Την Βουλγαράκη δεν την μετράμε, γιατί την Βουλγαράκη την έχω μπλοκ πριν γίνει το Instagram. Είναι για άλλους λόγους, για άλλο φάουλ, όταν ακόμα μπουσούλαγε  ο Φώτης (σ.σ Φώτης Ιωαννίδης, σύντροφος Ελένης Βουλγαράκη)», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Για την αποκατάσταση της αλήθειας, αν και δεν έχω κανέναν λόγο να απολογηθώ, δύο είχα μπλοκάρει και μετά από αυτό το σκετσάκι μακάρι να υπήρξε μπλοκ στο μπλοκ να τους διπλό… μπλοκάρω, δύο συγκεκριμένους που ξέρουν πάρα πολύ καλά γιατί τους έχω μπλοκάρει.

Μάλιστα ο ένας να μην αναρωτιέται, έχει προσβάλει συνεργάτιδά μου στον αέρα. Οπότε μπλοκ μέχρι να σβήσει ο ήλιος.  Ξέρεις φιλαράκο ποιος είσαι… Η Ελένη ξέρει και πολύ αξιοπρεπώς το αντιμετώπισε στον αέρα και την ευχαριστώ πολύ, γιατί αφορά εμένα και εκείνη», συνέχισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Πετάχτηκαν δύο τσουτσέκια, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση – και μάλιστα τη μία την έχω βάλει και σπίτι μου (σ.σ. η Γεωργίτσα από τα παρασκήνια)- θεώρησε σωστό να πάει τώρα με τους παρουσιαστές εκεί να νιώσει λίγο παρουσιάστρια.

Εντάξει δεν θα μπορούσε να επιβιώσει. Έχει περάσει και από 45 παραγωγούς. Έτσι επιβιώνουν οι άνθρωποι. Ξέρει ανάλογα με τη φάση με ποιον θα πάει και ποιον θα “γλείψει”.

Ο χειρότερος από όλους είναι αυτός ο Περικλής που ακούστηκε. Ελπίζω να μην είναι ο σκηνοθέτης Περικλής Βούρθης που δεν τον είχα μπλοκάρει. Του έστειλα μάλιστα και μήνυμα να τον ρωτήσω και δεν απάντησε», κατέληξε στο αιχμηρό του σχόλιο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Media Τελευταίες ειδήσεις