Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Η μάχη με τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και τον… αστακό!

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Η μάχη με τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και τον… αστακό!

Τον έχουμε συνηθίσει να μαγειρεύει, να κρίνει, αλλά και να μιλά στις συνεντεύξεις που δίνει χωρίς να μασά τα λόγια του.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το ρόλο του ως κριτής στο «Master Chef» του MEGA. Στις έως τώρα συνεντεύξεις του όμως, δεν… μαγειρεύει τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που του θέτουν, απαντώντας με ειλικρίνεια. Έτσι και τώρα μιλά στη Σοφία Τσίπα για όλα. Η δημοσιογράφος έχει καλεσμένο το γνωστό σεφ στην εκπομπή της «Ο κόσμος ανάποδα» αύριο, Κυριακή, στις 4 το μεσημέρι.

«Αυτό που αγαπάει ο κόσμος σε εμένα, νομίζω, είναι η ευθύτητα. Πολλές φορές οι άνθρωποι φοβούνται να πουν τα πράγματα όπως είναι. Εγώ ποτέ δε θεώρησα τον εαυτό μου άνθρωπο της τηλεόρασης, αν και συμμετέχω σε αυτή. Δε φοβήθηκα να πω κάποια πράγματα και θεωρώ ότι το εκτίμησαν», λέει ο Σκαρμούτσος που μάλιστα, αναφερόμενος στη μάχη που είχε δώσει στο παρελθόν με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, λέει πως «Είναι καλό να μοιράζεσαι με ανθρώπους τα προβλήματα, να τα κάνεις γνωστά γιατί μπορείς να κάνεις κάποιους ανθρώπους να σε νιώσουν κοντά τους. Μπορείς να τους βοηθήσεις να το ξεπεράσουν με κάποιο τρόπο ή να αρχίσουν να το ξεπερνάνε λίγο λίγο. Ειδικά όταν τα προβλήματα είναι τόσο μεγάλα γιατί μιλάμε για ναρκωτικά -τεράστια μάστιγα- και για αλκοόλ -επίσης μεγάλη μάστιγα», ενώ τονίζει πως «Δεν με ένοιαζε τη θα πει ο κόσμος. Ήθελα να είμαι εντάξει απέναντι στον εαυτό μου και στους ανθρώπους που με έβλεπαν.». Μάλιστα ο Σκαρμούτσος υποστηρίζει πως η μαγειρική τον βοήθησε πολύ να ξεπεράσει το πρόβλημα της εξάρτησης με τις ουσίες και το αλκοόλ, λέγοντας πως « Η μαγειρική ήταν διέξοδος. Με βοήθησε να το ξεπεράσω, γιατί είχε την απόλυτη αφοσίωσή μου. Δεν είχα χρόνο και ήμουν μόνος σε όλο αυτό».


Ωστόσο, εκτός από τη μάχη που έδωσε ενάντια στην εξάρτηση από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος λέει στη Σοφία Τσίπα και για τη… μάχη που έδωσε με έναν αστακό! «Με έχει δαγκώσει αστακός στην κουζίνα. Έχω ακόμα τα σημάδια. Γιατί στην Αμερική είχαμε τους αστακούς με τις δαγκάνες και συνήθως μας τους φέρνανε ζωντανούς οπότε είχαμε μια μεγάλη δεξαμενή που βουτάγαμε το χέρι μας για να πάρουμε τους αστακούς. Στις δαγκάνες βάζανε λαστιχάκια για να κρατάνε τις δαγκάνες κλειστές. Ένας δεν είχε λαστιχάκι, με δαγκώνει στο χέρι και άμα σε δαγκώσει δεν σε αφήνει και έτρεχα πάνω κάτω στην κουζίνα με ένα αστακό».

Αύριο λοιπόν, Κυριακή στις 4 το μεσημέρι, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Σκαρμούτσος φέρνει τον «Κόσμο ανάποδα», μιλώντας στη Σοφία Τσίπα για την… εμπλοκή του με την τηλεόραση, για τη μάχη με τα ναρκωτικά και τις ουσίες, αλλά και τους φόβους που έχει για το γιο του.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε