Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Δημήτρης Σταρόβας: Μου πήρε 20 χρόνια να ξεχρεώσω την επιχείρηση μου

Δημήτρης Σταρόβας: Μου πήρε 20 χρόνια να ξεχρεώσω την επιχείρηση μου

“Με διέλυσε ψυχικά. Δεν είχα καημό να γίνω γνωστός. Ήταν και ένα σχολείο, είδα διαφορετικά τα πράγματα” ανέφερε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ο Δημήτρης Σταρόβας ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για τα χρέη που είχε για μία 20ετία.

“Το 2001 είχα ανοίξει ένα μαγαζί με μουσικά όργανα και εξελίχθηκα σε «απο-χειρηματία». Βρέθηκα εγκλωβισμένος με κάτι χρέη, μην σας πω. Το μαγαζί ήταν στην Θεσσαλονίκη. Με έπιασε μια απέχθεια για τα καλλιτεχνικά εκείνη την εποχή.

Είναι όλα ρευστά είτε είναι στίχος είτε τραγούδι είτε ενορχήστρωση είτε επιλογή οργάνου είτε λέξη σε κάποιο κείμενο μπορεί να γίνει καλό με πέντε, δέκα διαφορετικούς τρόπους.

Μπορεί να σε μπλοκάρει αυτό. Ένιωσα ότι πνίγομαι και έτσι ήθελα κάτι πιο εύκολο κι αποφάσισα να ανοίξω ένα μαγαζί” ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

“Με διέλυσε ψυχικά. Δεν είχα καημό να γίνω γνωστός. Ήταν και ένα σχολείο, είδα διαφορετικά τα πράγματα… Μου πήρε 20 χρόνια να ξεχρεώσω την επιχείρησή μου. Μέχρι να ξεχρεώσω, δημιούργησα άλλα» συνέχισε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Media Τελευταίες ειδήσεις