Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Δημήτρης Σταρόβας: «Βλέπω εφιάλτες ότι απαγάγουν την κόρη μου»!

Δημήτρης Σταρόβας: «Βλέπω εφιάλτες ότι απαγάγουν την κόρη μου»!

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Δημήτρης Σταρόβας είναι ένας από τους «Καρντάσιανς» του ΑΝΤ1. Μπορεί να μην μιλά πολύ αλλά πολλές από τις ατάκες που λέει σε κάνουν να γελάς.

Και το να μην μιλά πολύ, το να μην βγαίνει ένα βήμα πιο μπροστά είναι επιλογή του, αφού την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, στην κάμερα της εκπομπής «Join us», εξηγεί στον Θανάση Αναγνωστόπουλο πως «Επειδή δεν μου αρέσει ο πρωταθλητισμός δεν θέλω να έχω πολλές ευθύνες. Σε σήριαλ δεν δέχτηκα ποτέ να παίξω σε πρωταγωνιστικό ρόλο γιατί έπρεπε κάθε μέρα να δουλεύεις 8 ώρες. Και αυτό είχε σαν κόστος οι αμοιβές σου να μην είναι αντίστοιχες». Ενώ λοιπόν λέει ότι δεν ήταν ποτέ όνειρό του να γίνει πρωταγωνιστής μιλά για τον εφιάλτη που βλέπει συχνά εξαιτίας της φυσικής του κατάστασης και που έχει σχέση με την κόρη του, τονίζοντας ότι «Δεν περπατάω. Στα 50 μέτρα έχω πέσει ξερός. Είναι άσχημα πράγματα. Βλέπω εφιάλτες ότι απαγάγουν την κόρη μου, τρέχω να τη σώσω και στα 10 μέτρα πέφτω ξερός. Και ξυπνάω με ενοχές».

Ειλικρινής, αυθόρμητος και με πηγαίο χιούμορ αναφέρεται και στις σχέσεις του με τις γυναίκες λέγοντας στον Θανάση Αναγνωστόπουλο πως «Όσο ήμουν τεκνό αδύνατος… ενώ τώρα έχουν λυσσάξει. Είμαι πολύ σχεσάκιας, δεν είχα ποτέ εφήμερη σχέση. Την πρώτη φορά παντρεύτηκα 26 χρονών. Δεν θεώρησα το γάμο κάτι τρομακτικό. Αν ένιωθα άβολα θα το σταματούσα όπως και έκανα. Με την πρώτη γυναίκα μου μας έφθειρε ο χρόνος».

Την ίδια μέρα, την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ μιλά και η Κατερίνα Λέχου που λέει στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου γιατί πήρε την απόφαση να παντρευτεί και να επισημοποιήσει πλέον τη σχέση της. Μία ημέρα πριν, το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, στον καναπέ της Ζαμπέτογλου κάθεται η Ηρώ Μουκίου αναφερόμενη μεταξύ άλλων και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο «γάμο του σαββατοκύριακου», όπως χαρακτηρίζει το γάμο της αφού αυτή μένει στην Αθήνα και ο σύζυγός της στη Λάρισα. Η ηθοποιός όμως τονίζει πως παρά τα εμπόδια και την απόσταση έχουν καταφέρει να κρατήσουν το γάμο τους, ενώ αναφέρεται και στη σχέση της με το χρόνο.
 

 
Στην ίδια εκπομπή, του Σαββάτου 7 Φεβρουαρίου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος συναντά τον Φοίβο Δεληβοριά που μιλά για την πατρότητα, ενώ αποκαλύπτει πως ο στίχος «ο άντρας του Ρουβά» που έγραψε στο τραγούδι «Η γυναίκα του Πατώκου» προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, μεταξύ των οποίων και από την εταιρεία του Ρουβά που προσπάθησαν να μην ακουστεί το τραγούδι. Ωστόσο ο μουσικοσυνθέτης τονίζει πως «Ο Ρουβάς είναι συμπαθέστατος και άνθρωπος που δεν είναι κομπλεξικός. Ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι κάνω κάτι εναντίον του Σάκη Ρουβά».

Τις ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και διάφορα ακόμα θέματα του «Join Us» μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι συντονιστούν στη συχνότητα του ΣΚΑΪ αυτό το σαββατοκύριακο στις 5 το απόγευμα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε