Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Δημήτρης Τσίκλης: Με τρομάζει το πέρασμα του χρόνου και η φθορά

Δημήτρης Τσίκλης: Με τρομάζει το πέρασμα του χρόνου και η φθορά

Για όλα από καρδιάς μίλησε ο Δημήτρης Τσίκλης στην κάμερα του OPEN.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Τσίκλης στην κάμερα της εκπομπής Εμείς και τον δημοσιογράφο Γιώργο Λεμπέση όπου και μίλησε για την συνεργασία με την Κατερίνα Διδασκάλου στο θέατρο, το εργασιακό μπούλινγκ και την φθορά του χρόνου.

«Η Κατερίνα Διδασκάλου και η θεατρική μας συνεργασία είναι ένα δώρο για μένα. Με την έννοια πως τώρα μπορώ να την αποκαλώ φίλη.

Είναι τόσο γενναίοδωρη μαζί μου και όποιος έρχεται να δει την παράσταση μας το βλέπει αυτό» τόνισε, αρχικά, ο Δημήτρης Τσίκλης.

«Ελπίζω η γενιά μου να σταματήσει το εργασιακό μπούλινγκ και κάτι βαθιά μέσα μου το πιστεύω ότι θα γίνει. Θέτοντας τα όρια μας, προσπαθώντας να περιορίσουμε κάθε είδους συμπεριφορά η οποία δνε μας κάνει να νιώθουμε καλά, πατώντας γερά στα πόδια μας και διεκδικώντας αυτά που μας ανήκουν».

«Προσωπικά την φθορά την έχω πολύ συνδεδεμένη με τον χρόνο. Είναι κάτι που με τρομάζει λίγο. Στη ζωή μας φοβόμαστε γενικώς πολλά πράγματα αλλά εγώ φοβάμαι ένα που είναι και το μόνο που δεν μπορώ να αποφύγω, είναι ο θάνατος.

Οπότε με τρομάζει το πέρασμα του χρόνου, η φθορά και όσα αυτή μπορεί να φέρει» πρόσθεσε επίσης ο Δημήτρης Τσίκλης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ίνας Ταράντου στο OPEN.

Media Τελευταίες ειδήσεις