Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Δήμος Αναστασιάδης: Το έργο του Νταλάρα είναι μεγαλύτερο από όλα τα υπόλοιπα

Δήμος Αναστασιάδης: Το έργο του Νταλάρα είναι μεγαλύτερο από όλα τα υπόλοιπα

“Για εμάς που έχουμε μελετήσει πάνω σε αυτό, όλα τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν” τονίζει ο Δήμος Αναστασιάδης.

Τόσο στην προσωπική του ζωή και τη σχέση του με την Τζένη Θεωνά όσο στα τάλεντ σόου και τον ντόρο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα αναφέρθηκε ο Δήμος Αναστασιάδης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Ακόμα δεν είδες τίποτα” του MEGA.

“Έχω περάσει από το κομμάτι του τάλεντ σόου οπότε ξέρω πόσο επώδυνο είναι και πόσο δύσκολο.

Δεν είμαι πάρα πολύ φαν για να βρεθώ σε κριτική επιτροπή. Στεναχωριέσαι από τα σχόλια και όταν είναι εκεί το παιδί, όλα κρέμονται εκείνη τη στιγμή από τα χείλη του κριτή και νιώθει έναν κόσμο να διαλύεται. Όταν δηλαδή το απογοητεύσει ή κάτι του πει το οποίο θα το στεναχωρήσει”.

“Έχω συνεργαστεί μια φορά με τον Γιώργο Νταλάρα, τον αγαπώ πάρα πολύ. Είναι ένας καλλιτέχνης ο οποίος έχει κάνει μια τεράστια διαδρομή και νομίζω ότι το έργο του είναι μεγαλύτερο από όλα τα υπόλοιπα.

Για εμάς που έχουμε μελετήσει πάνω σε αυτό, όλα τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν” τόνισε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής τραγουδιστής.

  

“Οι θαυμάστριες είναι πάντα ευπρόσδεκτες και μακάρι να τις έχουμε για πάντα γιατί ο θαυμασμός είναι κάτι υπέροχο. Όταν ερωτευτήκαμε με την Τζένη, ξέραμε ακριβώς τι δουλειά κάνει ο ένας και τι δουλειά κάνει ο άλλος.

Οπότε θα ήταν λίγο κουλό να ζηλεύει ο ένας τον άλλον. Βέβαια στην πορεία καταλάβαμε ότι είμαστε κουλοί και ζηλεύει ο ένας τον άλλον και νομίζω ότι ποτέ δεν θα αποδεχτεί κανείς από τους δυο μας την δουλειά του άλλου” πρόσθεσε επίσης, σε άλλο σημείο, ο Δήμος Αναστασιάδης στο MEGA.

Media Τελευταίες ειδήσεις