Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Δούκισσα Νομικού: Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε την αποχώρηση της από το «Πρωινό»

Δούκισσα Νομικού: Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε την αποχώρηση της από το «Πρωινό»

Η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από το “Πρωινό”, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1.

Το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι!” ότι εντός της ημέρας θα έβγαινε η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη Δούκισσα Νομικού, επιβεβαιώθηκε. 

“Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό».
Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1″, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. 

Από χθες, έχουν αρχίσει διερευνητικές συζητήσεις με πρόσωπα που είναι μεν συμπαθή στο τηλεοπτικό κοινό, αλλά όχι του ίδιου βεληνεκούς με τη Δούκισσα Νομικού. Η αντικαταστάτρια της θα καλύψει κάποιες στήλες που σχετίζονται με τις εμπορικές – διαφημιστικές συμφωνίες που είχε κάνει ο ΑΝΤ1 για το Πρωινό, πολύ πριν από την έναρξη της νέας σεζόν.

Το χρονικό της ρήξης

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά, την Πέμπτη (22.09.2022) η Δούκισσα Νομικού ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για την επόμενη ημέρα και… το εννοούσε. Όλα, όμως, άλλαξαν μετά τη σύσκεψη που ακολούθησε με υψηλά στελέχη του ΑΝΤ1 -παρουσία του Γιώργου Λιάγκα- για να αποφασιστεί τι θα γίνει. Ο Γιώργος Λιάγκας φέρεται να παρέμεινε αποστασιοποιημένος, παρακολουθώντας απλώς όσα έλεγαν και οι δύο πλευρές.

Η Δούκισσα Νομικού φέρεται να εξέφρασε ανοιχτά την έντονη δυσαρέσκεια και τα παράπονα της για την παρουσία της στην εκπομπή. Η ίδια αισθάνεται παραγκωνισμένη, καθώς δεν μιλούσε αρκετά, ενώ σε στήλες όπως η μαγειρική και η αστρολογία -στις οποίες είχε συμφωνήσει να παρουσιάζει μόνη της- υπήρχε παρέμβαση του Γιώργου Λιάγκα. Μάλιστα, φέρεται να είπε “εγώ δεν ξαναέρχομαι”, δηλώνοντας άτυπα την παραίτηση της. Στη συνέχεια, σε τηλεφωνική επικοινωνία της με υψηλό στέλεχος του ΑΝΤ1 αποφασίστηκε να λείψει την Παρασκευή, όπως και έγινε.

Media Τελευταίες ειδήσεις