Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Δυσκολίες και εμπόδια για την “Οικογένεια” του STAR

Δυσκολίες και εμπόδια για την “Οικογένεια” του STAR

Αλλιώς τα προγραμμάτιζαν… κι αλλιώς τους βγαίνουν. Πάντως στο STAR προσπαθούν να αποκτήσουν τη δική τους “Οικογένεια” πιστεύοντας ότι η τρέλα της θα κερδίσει τους τηλεθεατές. Και να σας πω τι εννοώ…!

Στο κανάλι της Κηφισιάς θέλουν την επόμενη σεζόν να βγάλουν στον αέρα μία καινούργια κωμική σειρά που “έρχεται” από τη Γαλλία, την “En famille”, αλλά έκανε… καριέρα και σε άλλες χώρες διασκευασμένη ως “Our crazy family”.  Ήρωες της “Τρελής οικογένειας” οι τρεις γενιές της που αντιμετωπίζουν διαφορετικά τις καθημερινές καταστάσεις αλλά έχοντας ως κοινό στοιχείο την… τρέλα τους που οδηγεί σε τρελό γέλιο. Δεν είναι τυχαίο που η σειρά έχει κερδίσει τους τηλεθεατές σε όποια χώρα έχει προβληθεί.

Την “Τρελή οικογένεια” λοιπόν ήθελε να βγάλει το Star… αλά ελληνικά, την καινούργια σεζόν. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες είχαν ξεκινήσει την προετοιμασία της, μελετώντας σενάρια και προσπαθώντας να δουν ποιοι θα ήταν οι ιδανικοί ηθοποιοί για να ερμηνεύσουν τους ρόλους. 

Οι δύσκολες οικονομικά συνθήκες όμως σε συνδυασμό με το θολό τοπίο στην πολιτική σκηνή και το ενδεχόμενο εκλογών ανάγκασε τα στελέχη του STAR να… παγώσουν την “Οικογένειά” τους μέχρι να δουν τι θα γίνει…! Παρά όμως τις δυσκολίες και τα εμπόδια προσπαθούν να μην εγκαταλείψουν την “Οικογένεια” πιστεύοντας ότι η… τρέλα της θα κερδίσει τους τηλεθεατές και ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να τη βγάλουν στον αέρα τον Φεβρουάριο του 2016 ώστε να έχουν στο πρόγραμμά τους και μία κωμική ελληνική σειρά!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε