Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Εικόνες από τα γυρίσματα της καινούργιας σειράς

Εικόνες από τα γυρίσματα της καινούργιας σειράς

Οι κάμερες έπιασαν δουλειά και οι συντελεστές προσπαθούν για το καλύτερο, προσπαθώντας να ξεπεράσουν κάποια προβλήματα, γνωρίζοντας μάλιστα ότι η σειρά θα προσπαθήσει να κερδίσει το ενδιαφέρον τηλεοπτικών σταθμών και του εξωτερικού.

Όπως σας είχα γράψει πρώτα μέσα από το Newsit o ANT1 ενέκρινε μία πρωτότυπη για τα ελληνικά δεδομένα σειρά, ένα ψυχολογικό θρίλερ με τίτλο «Εκδρομή».

Τα γυρίσματα λοιπόν ξεκίνησαν στο Βέρμιο της Νάουσας, αν και αντιμετωπίζουν… πρόβλημα με τον ηλιόλουστο καιρό, καθώς το σενάριο της Στέλλας Βασιλαντωνάκη και η ατμόσφαιρα που θέλει να αποτυπώσει ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Πανταζούδης είναι πιο… σκοτεινή και μυστηριώδης! Ωστόσο όλα ξεπερνιούνται με πολλή δουλειά και με την όρεξη που έχουν όλοι, γνωρίζοντας ότι η σειρά θα βγει και στο εξωτερικό.

Όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα, το production hub με επικεφαλής τον Πέτρο Μπούτο που δημιούργησαν στον Όμιλο ΑΝΤ1 αποσκοπεί στην πώληση ελληνικού προγράμματος στον εξωτερικό. Για το λόγο αυτό και η «Εκδρομή» γυρίζεται με τέτοιο τρόπο που να μπορεί να μεταγλωττιστεί και σε όποια χώρα την αγοράσει.

Τα γυρίσματα λοιπόν προχωρούν και στο «καταφύγιο» όπου εξελίσσεται η ιστορία, τους ήρωες υποδύονται οι Λίνα Σακκά, Όθωνας Μεταξάς, Νίκος Νικολάου, Γιώργος Χαλεπλής, Βασιλική Γρεκού, Ευγενία Σαμαρά, Δημήτρης Κοντός, Γιάννης Ποιμενίδης, Νίκος Τσολερίδης, Δημήτρης Κυρατσούδης, Έφη Κόντα, Στέλιος Καλατζής, Ορέστης Παλιαδέλης και Μιχάλης Συριόπουλος.

Αρχικά, στόχος του ΑΝΤ1 ήταν η σειρά να προβληθεί την τρέχουσα σεζόν, αλλά δεν αποκλείεται τελικά να την κρατήσουν για την επόμενη, ώστε να μπορέσουν να τη διαχειριστούν καλύτερα σε ό,τι έχει να κάνει με τη διάθεσή της στο εξωτερικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι πρωταγωνιστές στην καινούργια ελληνική σειρά του ΑΝΤ1

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τα σχέδια του ΑΝΤ1 για ελληνικές σειρές

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε