Media

Είναι οριστικό: «μετακομίζουν» τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Η απόφαση είναι οριστική και σύντομα αναλαμβάνει και το καινούργιο του… πόστο. Αντίθετα με όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα ο Δημήτρης Ουγγαρέζους επιστρέφει έτοιμος να… προκαλέσει!

Φέτος λοιπόν είναι μαζί με τη Μαρία Μπεκατώρου στο «ΣουΚου», αλλά αυτή δεν θα είναι η μοναδική τηλεοπτική παρουσία του, αφού σύντομα θα ξεκινήσει και το αγαπημένο τηλεοπτικό παιδί του, το «Ougachallenge». Ενώ μάλιστα κάποιοι γράφουν ότι ο ΑΝΤ1 «έκοψε» την εκπομπή τελικά αυτή θα βγαίνει και μάλιστα σε νέα ώρα.

Τα στελέχη του σταθμού λοιπόν θα «μετακομίσουν» την εκπομπή και θα την βάλουν late night, πιστεύοντας ότι ο Ουγγαρέζος θα μπορεί να… προκαλεί πιο άνετα τους καλεσμένους του, αλλά και να κάνει πιο… άγριες πλάκες με το συνεργάτη του, τον Σταμάτη DinDanDone.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου ο καινούργιος κύκλος της εκπομπής «Ougachallenge» θα βγει στον αέρα τον Φεβρουάριο με σκοπό μία φορά τη βδομάδα να… ξενυχτά και να διασκεδάζει τους τηλεθεατές! Και βέβαια για να μην αρχίσει άλλη… σεναριολογία περί «κόψιματος» του Ουγγαρέζου να αναφέρω ότι θα συνεχίσει να είναι με τη Μπεκατώρου και στην ψυχαγωγική εκπομπή του σαββατοκύριακου…!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Disney+: Διαθέσιμη η σειρά «On the edge World Cup Ski Racing» – Απολαύστε τις προπονήσεις και τους αγώνες κορυφαίων αθλητών
Η σειρά, προσφέρει στους φίλους του αθλήματος μια αυθεντική, αποκλειστική ματιά στα παρασκήνια για το τι πραγματικά απαιτείται για να αγωνιστείς στο υψηλότερο επίπεδο του αλπικού σκι
Disney+: Διαθέσιμη η σειρά «On the edge World Cup Ski Racing» – Απολαύστε τις προπονήσεις και τους αγώνες κορυφαίων αθλητών
Ντίνος Σιωμόπουλος – Στέλλα Γκαντώνα: Η αντίδρασή τους στα δημοσιεύματα για την Ελένη Μενεγάκη – «Κάποιος πέταξε μια μπαρούφα»
«Σώνει και καλά να χωρίσει η Ελένη με τον Μάκη, άντε από ‘δω!» είπε ο Ντίνος Σιωμόπουλος, με την Στέλλα Γκαντώνα να συμπληρώνει: «Ο καθένας λέει ότι του 'ρχεται»
Ντίνος Σιωμόπουλος και Στέλλα Γκαντώνα