Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είναι οριστικό: Οι star που θα γίνουν… Survivor!

Είναι οριστικό: Οι star που θα γίνουν… Survivor!

Τα είπαν, τα συμφώνησαν και μπήκαν οι υπογραφές για να μπουν… στη ζούγκλα. Σε λίγες μέρες λοιπόν οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να κάθονται αναπαυτικά μπροστά στην τηλεόραση για να παρακολουθούν την καθημερινότητα και τις προσπάθειές τους να αποδείξουν ότι είναι… Survivor!

Στο παιχνίδι που θα ξεκινήσει να προβάλλει ο ΣΚΑΪ από τις 13 Φεβρουαρίου θα συμμετέχουν 24 παίκτες, κάποιοι που επιλέχθηκαν μέσα από τις εκατοντάδες συμμετοχές και κάποιοι που είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό μέσα από τη δουλειά τους. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα πρώτα μέσα από το Newsit είχαμε γράψει ποια θα είναι τα πρόσωπα αυτά, σημειώνοντας όμως ότι το μόνο που απέμενε ήταν «να πέσουν οι υπογραφές και να οριστικοποιηθεί η συμμετοχή τους, αλλά θεωρείται ότι δεν θα υπάρξουν αλλαγές… εκτός κάποιου σοβαρού λόγου».

Για ορισμένα πρόσωπα λοιπόν υπήρξαν «σοβαροί λόγοι» αφού είτε δεν μπορούσαν τελικά να συμμετέχουν λόγω των άλλων επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεών τους, είτε γιατί οι υπεύθυνοι της παραγωγής έκριναν μετά τις τελικές συνεννοήσεις ότι δεν θα μπορούσαν να είναι… survivor. Έτσι η αρχική λίστα διαφοροποιήθηκε και αφού έπεσαν οι υπογραφές οι star που θα συμμετέχουν στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ, είναι:

Από άντρες και με αλφαβητική σειρά:

-Ο ράπερ ΒΟ
-Ο αθλητής της υδατοσφαίρισης, Κώστας Κοκκινάκης
-Ο ηθοποιός και παρουσιαστής Γιάννης Σπαλιάρας
-Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Λάμπρος Χούτος
-Το μοντέλο και παρουσιαστής Στέλιος Χανταμπάκης
-Ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης

Ενώ οι γυναίκες που θα λάβουν μέρος είναι, με αλφαβητική σειρά:

-Η αθλητικογράφος του ΣΚΑΪ, Ευρυδίκη Βαλαβάνη
-Η αθλήτρια του Μουάι-Τάι (που συμμετείχε και στο «Dancing on ice») Μαριάνα Καλλέργη
-Η παρουσιάστρια Λάουρα Νάργες
-Η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου
-Η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη

Αυτά λοιπόν είναι τα 11 πρόσωπα που είναι οριστικό ότι θα συμμετέχουν στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ και κάθε Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 9 το βράδυ, θα παρακολουθούμε τις προσπάθειές τους να επιβιώσουν κάτω από δύσκολες συνθήκες. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου αργά χθες το βράδυ έφυγαν οι περισσότεροι από αυτούς για τον Άγιο Δομίνικο όπου θα ζήσουν την εμπειρία του «Survivor». Το πώς θα τα καταφέρουν θα το διαπιστώσουμε από την ερχόμενη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου που ο ΣΚΑΪ θα ξεκινήσει την προβολή των επεισοδίων…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε