Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είναι οριστικό: Θα είναι κριτής στο «Your Face Sounds Familiar»

Είναι οριστικό: Θα είναι κριτής στο «Your Face Sounds Familiar»

Μπορεί να μην έχουν υπογράψει αλλά έδωσαν τα χέρια οπότε είναι σίγουρη η συνεργασία τους. Έτσι στον καινούργιο κύκλο του «Your Face Sounds Familiar» θα κάθεται σε μία από τις τέσσερις καρέκλες, έχοντας δίπλα του τον Σταμάτη Φασουλή, τον Πέτρο Φιλιππίδη και μία γυναίκα με την οποία όμως δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Ωστόσο η συμφωνία του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Μουτσινά είναι οριστική και είναι σίγουρο ότι ο παρουσιαστής θα είναι στην κριτική επιτροπή του talent show.


 
Βέβαια μπορεί να μην διαθέτει την… πολύχρονη εμπειρία όπως οι άλλοι δύο κριτές, αλλά τα στελέχη του σταθμού θεωρούν ότι οι τρεις τους (Φασουλής, Φιλιππίδης και Μουτσινάς) θα παίζουν «πινγκ πονγκ» ατακών και σχολίων προσφέροντας έτσι στους τηλεθεατές τα βασικά στοιχεία του show: χιούμορ, γέλιο και χαρά…!

Ο καινούργιος κύκλος του «Your Face Sounds Familiar» με παρουσιάστρια και πάλι τη Μαρία Μπεκατώρου είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου και ήδη έχουν γίνει επαφές με αρκετά πρόσωπα από το χώρο του θεάματος για να διαγωνιστούν μεταμφιεζόμενοι σε διάσημους stars!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε