Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είπε “αντίο” στο STAR

Είπε “αντίο” στο STAR

Πριν λήξει η αδειά του, βρεθηκε στο κανάλι της Κηφισιάς, υπέβαλε την παραίτησή του, μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε, επιβεβαιώνοντας όσα πρώτα είχαμε αναφέρει στο Newsit.

Ο λόγος για τον Θέμη Μάλλη που όπως είχα γραψει στο κείμενο “Φεύγει από το STAR και πάει με τη Μελέτη στο Ε” αποφάσισε να φύγει από το κανάλι της Κηφισίας και να ακολουθήσει την Ελεονώρα Μελέτη στην καινούργια τηλεοπτικη στέγη, το Ε, για να κάνουν μαζί την εκπομπή που έχουν σχεδιάσει και δεν είχε γίνει αποδεκτή από το STAR. Ο ίδιος ο Θέμης Μάλλης λοιπόν, μετά το δημοσίευμα του Newsit, έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook πως

“Μετά από 14 χρόνια έκλεισε σήμερα ένας κύκλος… Κι είναι δύσκολο και ταυτόχρονα περίεργο να θέλεις μέσα σε λίγες λέξεις να κλείσεις συναισθήματα, γεγονότα και αναμνήσεις μιας τόσο σημαντικής σχέσης δεκατεσσάρων ολόκληρων χρόνων. Γιατί στη δική μου τη δουλειά, που είναι κάτι παραπάνω από επάγγελμα, μια σχέση τέτοιας διάρκειας και με τόσες συγκινήσεις, μόνο στο στενό όριο ενός επαγγελματικού πλαισίου δεν μπαίνει. Εδώ και λίγες ώρες το Star αποτελεί παρελθόν, τουλάχιστον για την καθημερινότητά μου. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι που όλα αυτά τα χρόνια μοιράστηκα την καθημερινότητά μου θα γίνουν παρελθόν. Άλλωστε μαζί τους στο Star έζησα μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου. Είπαμε, αυτή η δουλειά είναι πολλά παραπάνω. Και όσα μου εδωσε το Star, ήταν πολλά παραπάνω. Σας ευχαριστώ όλους. Ξέρω ότι φεύγω από μια παρέα φίλων και καλών συναδέρφων. Κι αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο, το σημαντικότερο και το πιο ανεκτίμητο κέρδος. Καλή συνέχεια σε όσους αφήνω στο υπέροχο κτήριο της οδού Βιλτανιώτη, στην Κάτω Κηφισιά. Ελπίζω ότι, όχι μόνο οι ευχές σας, αλλά και η ουσιαστική σας στήριξη θα με βοηθήσουν σε όσα καινούργια ετοιμάζω”.

Με αυτά τα λόγια λοιπόν ο Θέμης Μάλλης, αποχαιρέτησε το κανάλι της Κηφισιάς, επιβεβαιώνοντας όσα σας έλεγα. Το μόνο που απομένει είναι να επιβεβαιωθεί και το θέμα της συνεργασίας του με το Ε, όπου θα αναλάβει την καινούργια εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, αλλά και διοικητικά καθήκοντα στο τηλεοπτικό σταθμό.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε