Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Ειρήνη Κολιδά για την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης Βαμβακούση: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα κατάλαβε, δεν έγινε με δόλο

Ειρήνη Κολιδά για την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης Βαμβακούση: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα κατάλαβε, δεν έγινε με δόλο

«Αν το ήξερα, δεν θα το έλεγα» είπε η Ειρήνη Κολιδά για την… αποκάλυψη πως η Δήμητρα Βαμβακούση είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί από τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Η πρώην παίκτρια του Survivor ήταν μια από τους καλεσμένους στο γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση. Όταν δημοσιογράφοι ζήτησαν από την Ειρήνη Κολιδά μια δήλωση για το ζευγάρι, τότε είχε μιλήσει για την εγκυμοσύνη της νύφης. 

Η πρώην παίκτρια του Survivor είχε ευχηθεί μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες «με το καλό» για το νεόνυμφο ζευγάρι, προδίδοντας έτσι την εγκυμοσύνη του γνωστού μοντέλου, μία κίνηση που όπως αποδείχθηκε ενόχλησε το ζευγάρι.

«Εγώ το είπα πάντα καλοπροαίρετα. Αν είχα στο μυαλό μου ότι θα “δώσω” ένα γεγονός , ήταν κάτι το οποίο ήταν πασιφανές. Αν ήξερα ότι το ζευγάρι δεν ήθελε, δεν θα αναφερόμουν ποτέ στην εγκυμοσύνη», είπε η Ειρήνη Κολιδά μιλώντας σήμερα (10.10.2023) στο Breakfast@star.

«Όπως και να έχει, ευχή έδωσα. Δεν έστειλα μήνυμα για να τους εξηγήσω μετά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα κατάλαβε ότι δεν έγινε με δόλο», συμπλήρωσε.

 

Αναφερόμενη στην περίοδο μετά το ριάλιτι επιβίωσης και τον ψυχολογικό αντίκτυπο που είχε αυτό στην ίδια, εξομολογήθηκε: «Η αλήθεια είναι ότι, όταν βγήκα από το Survivor και μέχρι πρότινος, βγήκα λίγο από τα νερά μου, έχασα λίγο τον εαυτό μου ως προς τη διαχείριση του πώς με βλέπει ο κόσμος».

Media Τελευταίες ειδήσεις