Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ειρήνη Κολιδά: “Πιστεύω πως μετά την Φάρμα, στην έξω ζωή, θα είναι ζευγάρι”

Ειρήνη Κολιδά: “Πιστεύω πως μετά την Φάρμα, στην έξω ζωή, θα είναι ζευγάρι”

Άκρως αποκαλυπτική η Ειρήνη Κολιδά σε συνέντευξη της στον ΑΝΤ1!

Για την οικειοθελή της αποχώρηση από τη Φάρμα, καθώς και για τον Ντούπη με την Κυριακή Κατσογρεσάκη, μίλησε την Μεγάλη Τρίτη η Ειρήνη Κολιδά στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

Ειδικότερα, η personal trainer σημείωσε χαρακτηριστικά για τον Κωνσταντίνο Μακρή και την Κυριακή Κατσογρεσάκη πως «δεν ξέρω αν είναι ζευγάρι, αλλά σίγουρα είναι ερωτευμένοι. Σίγουρα είναι ο Ντούπης είναι ερωτευμένος και η Κυριακή έχει αισθήματα αλλά, επειδή είναι γυναίκα και αντιλαμβάνεται τη θέση στο παιχνίδι, σε έναν χώρο που είναι εκτεθειμένη, ίσως κρατιέται παραπάνω».

«Τους έχω δει λίγο έξω, πριν μπούμε στο παιχνίδι, και πιστεύω ότι στην έξω ζωή θα είναι ζευγάρι. Θα τα φτιάξουν μετά» πρόδωσε με χαμόγελο η personal trainer στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

Παράλληλα, βεβαίως, η Ειρήνη Κολιδά αναφέρθηκε εκτενώς στην απόφαση να αποχωρήσει από την Φάρμα ξαφνιάζοντας τόσο τους συμπαίκτες της όσο και τον παρουσιαστή, Σάκη Τανιμανίδη. «Θα μπορούσα να διεκδικήσω το έπαθλο στη Φάρμα, όμως, λειτούργησα συναισθηματικά».

Media Τελευταίες ειδήσεις