Δευτέρα, 4 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Έχουν γραφτεί πολλά που δεν ίσχυαν, δεν μπήκα στη διαδικασία να τα διαψεύσω

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Έχουν γραφτεί πολλά που δεν ίσχυαν, δεν μπήκα στη διαδικασία να τα διαψεύσω

“Κάποτε νόμιζα ότι θα αλλάξω τον κόσμο. Τώρα επιλέγω να αλλάξω τον εαυτό μου. Με ενοχλούν όμως η αδιακρισία κι η αγένεια” ανέφερε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μίλησε στο ΟΚ! και στην Μαρία Ρουμελιώτου για τα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί για την ίδια και την πλήγωσαν.

Σε έχει στενοχωρήσει κάτι που έχει γραφτεί ή ειπωθεί για σένα; 

Σίγουρα. Έχουν γραφτεί πολλά που δεν ίσχυαν. Δεν μπήκα όμως στη διαδικασία να τα διαψεύσω, γιατί δεν μου αρέσει να αναλώνομαι.

Στην αρχή με πλήγωναν πολλά αλλά μετά κατάλαβα ότι έτσι είναι αυτή η δουλειά. Και σου μιλά ένας άνθρωπος που δεν αντέχει την αδικία. Κάποτε νόμιζα ότι θα αλλάξω τον κόσμο. Τώρα επιλέγω να αλλάξω τον εαυτό μου. Με ενοχλούν όμως η αδιακρισία κι η αγένεια.

Απαντάς στα αρνητικά σχόλια που ενδεχομένως έχεις στα social media;

Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχεις να κερδίσεις αν γράψεις για κάποιον δημόσια μια κακία. Μπορεί να μπω στη διαδικασία να απαντήσω αν καταλάβω ότι μπορώ να «ανοίξω» το μυαλό τους. Να τους βοηθήσω. Αλλά τις περισσότερες φορές αυτός που μιλά αρνητικά κάνει προβολή των κόμπλεξ του κι είναι κακό…

Μάλιστα πολλοί κρύβονται πίσω από ένα ψεύτικο προφίλ. Όλα είναι αποδεκτά αν κάνεις μια δουλειά που εκτίθεσαι. Ευτυχώ έχω λίγα αρνητικά σχόλια!

Media Τελευταίες ειδήσεις