Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

«Έκαψαν» τη Ρόδο για τον Τζέιμς Καφετζή!

«Έκαψαν» τη Ρόδο για τον Τζέιμς Καφετζή!

Ούτε το… Champions League να είχε πάρει ο Τζέιμς Καφετζή, ο παίκτης που πρόσφατα αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor και γύρισε στη Ρόδο.

Μετά την απόφασή του να εγκαταλείψει το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο, ο Τζέιμς Καφετζή γύρισε στο νησί του, τη Ρόδο και οι συντοπίτες του του επεφύλασσαν… θριαμβευτική υποδοχή.

Ο Τζέιμς Καφετζής έφτασε στο αεροδρόμιο του νησιού των Ιπποτών όπου και επικράτησε κυριολεκτικά το αδιαχώρητο. Πλάνα βγαλμένα από το… καλοκαίρι του 2017 όταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναδείχθηκε νικητής του Survivor και, βεβαίως, δεν υπήρχε καν σαν σκέψη ο κορονοϊό!

Πλήθος κόσμου βρέθηκε για να υποδεχθεί την πτήση που μετέφερε από την Αθήνα στη Ρόδο τόσο τον Τζέιμς Καφετζή όσο την μητέρα του καθώς και την Άννα Μαρία Βέλλη. Ένα πλήθος που, μάλλον, δεν περίμεναν ούτε οι διοργανωτές αυτής της συγκέντρωσης με αποτέλεσμα να μην κρατηθούν ούτε κατά διάνοια οι αποστάσεις.

Στη συνέχεια, ο Τζέιμς Καφετζής βρέθηκε στο λιμάνι της Ρόδου όπου ανέβηκε στην εξέδρα που είχε στηθεί ειδικά για εκείνον και απευθύνθηκε σαν νικητής στη λαοθάλασσα που τον περίμενε!

«Συγκινήθηκα πάρα πολύ με τα σχόλια του κόσμου, έκλαιγα μέσα στο αεροπλάνο» πρόδωσε νωρίτερα ο Τζέιμς Καφετζής στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Media Τελευταίες ειδήσεις