Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έκλεισε ο… σύζυγος της Ρένιας Λουιζίδου

Έκλεισε ο… σύζυγος της Ρένιας Λουιζίδου

Ένα ακόμα μέλος της οικογένειας που σκοπεύει να κερδίσει τους τηλεθεατές έκλεισε με τον ALPHA.

 Ο λόγος για την καινούργια σειρά που ετοιμάζουν στο κανάλι της Κάντζας, “Το σόι σου” και που βασίζεται σε μία πολύ πετυχημένη σειρά από το Ισραήλ, την οποία μεταφέρει στα καθ’ ημάς ο Αποστόλης Τσαούσογλου.

Στη σειρά θα πρωταγωνιστούν, όπως πρώτα είχα αναφέρει μέσα από το Newsit, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και Ρένια Λουιζίδου που θα γίνουν… συμπεθέρες. Οι δύο σπουδαίες ηθοποιοί θα συμπεθεριάσουν για τις ανάγκες της σειράς, ενώ το σύζυγο της Παπακωνταντίνου θα κάνει ο Παύλος Ορκόπουλος. Πριν από λίγες μέρες όμως, “έκλεισε” κι ο σύζυγος της Λουιζίδου, αφού τα στελέχη του ALPHA αποφάσισαν να την “παντρέψουν” με τον Γιώργο Γιαννόπουλο.


Ο γνωστός ηθοποιός λοιπόν θα κάνει το σύζυγο της Λουιζίδου και πατέρα της Βάσως Λασκαράκη που θα έχει να αντιμετωπίσει τους γονείς της, αλλά και τα πεθερικά της σε καθημερινές, αλλά πολύ γνώριμες καταστάσεις. Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το καστ της σειράς είναι το ποιος θα υποδυθεί το σύζυγο της Λασκαράκη και παιδί των Ορκόπουλου-Παπακωνσταντίνου. Τα στελέχη του σταθμού θα αποφασίσουν τις επόμενες ημέρες, ώστε με τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Νίκου Ζαπατίνα να ξεκινήσουν άμεσα τα γυρίσματα της σειράς, σκοπεύοντας ότι οι τηλεθεατές θα αγαπήσουν… το σόι τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε