Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Έξαλλη η Ματίνα Παγώνη με τα κόλλυβα που την κέρασε η Ανθή Βούλγαρη

Έξαλλη η Ματίνα Παγώνη με τα κόλλυβα που την κέρασε η Ανθή Βούλγαρη

Λένε πως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και για τη Ματίνα Παγώνη και τους παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του MEGA… δεν ξεκίνησε καλά, καθώς η Ανθή Βούλγαρη θέλησε να καλωσορίσει την πρόεδρο ΕΙΝΑΠ με… κόλλυβα.

Η Ανθή Βούλγαρη είχε αναφέρει πριν λίγες ημέρες πως θεωρεί τα κόλλυβα ως superfood και έτσι, ήθελε να κεράσει τη Ματίνα Παγώνη, η οποία όμως αντέδρασε σε έξαλλη κατάσταση, ρωτώντας τη δημοσιογράφο αν έχει…. παρενέργειες από τον κορονοϊό που πέρασε.

Ο διάλογος των δύο στον αέρα του MEGA:

Ανθή Βούλγαρη: Εμείς έχουμε αποκτήσει νέα συνήθεια τώρα, τρώμε κόλλυβα αυτές τις μέρες.

Ματίνα Παγώνη: Καλά, πλάκα κάνετε πρωί πρωί; Κα Βούλγαρη μην έρθετε προς τα εδώ, εγώ είμαι προληπτική, δεν μπορώ πρωί πρωί κόλλυβα.

Α.Β. Δεν μπορείτε να με προσβάλλετε. Θα σας βάλω να πάρετε και στο νοσοκομείο.

Μ.Π. Σας παρακαλώ! Αν είναι δυνατόν τώρα! Κ. Χασαπόπουλε θα σοβαρευτούμε εδώ πέρα; Συγγνώμη, ήρθα πρωί πρωί για να μου δώσετε κόλλυβα; Θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω; Παρενέργειες τις COVID είναι αυτές; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Μη με εκνευρίζετε τώρα! Είμαι προληπτική, δεν μπορώ αυτά τα πράγματα! Σε κηδεία πήγα;

Α.Β. Μα είναι ωραία τροφή.

Μ.Π. Φάτε το εσείς!

Μάλιστα, η Ματίνα Παγώνη ήταν τόσο έξαλλη που έσπρωξε το σακουλάκι με τα κόλλυβα προς τους παρουσιαστές. Τελικά η Ανθή Βούλγαρη απομακρύνθηκε με τα κόλλυβα και η Ματίνα Παγώνη παρέμεινε στο στούντιο.

Μετά την ένταση με τα κόλλυβα μεταξύ της Ματίνας Παγώνη και της Ανθής Βούλγαρη, η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ είχε καυγά και με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, για το περιστατικό με την έγκυο στην Κοζάνη.

Media Τελευταίες ειδήσεις