Media

Εκτός STAR λόγω Covid-19 η “Φωλιά των Κου Κου”

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η επίσημη εκπομπή του STAR για την εκπομπή, “Στη φωλιά των Κου Κου“.

Το πρωινό της Πέμπτης, στη θέση της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» προβλήθηκε σε επανάληψη επεισόδιο του MasterChef. Ο λόγος, όπως ενημέρωσε το zappIT, ήταν το… «χτύπημα» του κορονοϊού στην καθημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη.

Ειδικότερα, θετικό στον κορονοϊό βρέθηκε άτομο από την παραγωγή της εκπομπής ενώ αναμένονταν και τα μοριακά τεστ, ώστε να παρθούν και οι ανάλογες αποφάσεις. Κάτι που έγινε στην ροή της ημέρας. Έτσι, λίγο πριν τις 11 το βράδυ, το STAR προχώρησε σε ανακοίνωση προς ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού.

«Μετά την εμφάνιση επιβεβαιωμένου κρούσματος covid-19 σε μέλος της ομάδας της ​παραγωγής, oι εκπομπές ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥ και ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ δεν θα προβληθούν την Παρασκευή 19/3 και τη Δευτέρα 22/3» σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, το STAR προσθέτει στην ανακοίνωση του πως «απόλυτη προτεραιότητα του Star αποτελεί η ασφάλεια των εργαζομένων σε όλες τις εγκαταστάσεις του. Για τον λόγο αυτό, έχουν τηρηθεί και θα συνεχίσουν να τηρούνται κατά γράμμα όλοι οι κανόνες, βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Το Star αποχαιρετά τον Γιώργο Βαρδινογιάννη: Άφησε το δικό του αποτύπωμα στη ναυτιλία, τον επιχειρηματικό κόσμο και τον αθλητισμό
Το κανάλι, ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του Γιώργου Βαρδινογιάννη, προσφέρει δωρεά στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», τιμώντας παράλληλα την κοινωνική παρακαταθήκη της αείμνηστης Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη
Ο αείμνηστος Γιώργος Βαρδινογιάννης
Ναταλία Γερμανού για Γιώργο Βαρδινογιάννη: «Ήταν στενοί φίλοι με τον πατέρα μου, κάθε Κυριακή ήταν μαζί στο γήπεδο»
«Παρά το γεγονός ότι οι αγάπες του ήταν η οικογένειά του, η θάλασσα, η Κρήτη και ο Παναθηναϊκός είχε απίστευτο τηλεοπτικό ένστικτο», δήλωσε ακόμα η γνωστή παρουσιάστρια για τον «Καπετάνιο»
Ναταλία Γερμανού και Γιώργος Βαρδινογιάννης
Μπαμπά σ' αγαπώ: Η σύγκρουση του Νίκου και της Ερμιόνης προκαλεί «καταιγίδα» αποκαλύψεων
Ο Δημήτρης κάνει μια σοβαρή συζήτηση με τον Βικτωρα εξηγώντας του ότι για να μπορέσει να είναι εντάξει απέναντι στη δουλειά του, θα πρέπει να μειωθεί κάπως ο χρόνος που βλέπονται
Μπαμπά σ’ αγαπώ – επόμενα επεισόδια: Η σύγκρουση του Νίκου και της Ερμιόνης προκαλεί «καταιγίδα» αποκαλύψεων