Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Εκτός STAR Φώτης και Μαρία; Τα προβλήματα με τις… σφραγίδες τους!

Εκτός STAR Φώτης και Μαρία; Τα προβλήματα με τις… σφραγίδες τους!

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι θα υπάρξει «συναινετικό διαζύγιο». Όποια όμως και αν είναι η κατάληξη, είναι σίγουρο ότι η μεσημεριανή ζώνη της επόμενης σεζόν θα έχει λιγότερο χιούμορ καθώς ένα από τα πιο αγαπημένα δίδυμα του τηλεοπτικού τοπίου, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου δεν θα είναι πια σε αυτήν…!

Το θέμα όμως είναι ότι ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν οι παρουσιαστές θα συνεχίζουν να είναι εντός STAR ή θα ολοκληρωθεί η συνεργασία τους με το σταθμό!

Η οριστική απόφαση λοιπόν είναι ότι δεν θα συνεχίσουν το «FM Live», ενώ αρχικά η διοίκηση του σταθμού τους πρότεινε τη… μετακόμισή τους, ως ζευγάρι, στην πρωινή ζώνη. Πρόταση που τελικά όμως μάλλον δυσκολεύεται να υλοποιηθεί όταν στελέχη του STAR έβαλαν τους αριθμούς κάτω και διαπίστωσαν ότι εν μέσω οικονομικής κρίσης… αδυνατούν να ενεργοποιήσουν τη ζώνη 8 με 10 το πρωί.

Με τα διαφημιστικά έσοδα να παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα και ενώ στο κανάλι της Κηφισιάς έχουν ανοιχτεί πολύ με καινούργιες παραγωγές, όπως τις «Voice» και «Shopping monsters», δεν τους βγαίνει να κάνουν κάτι στη συγκεκριμένη ζώνη που να μπορεί να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό, ακόμα και αν στην πρώτη γραμμή της μάχης μπουν ο Φώτης κι η Μαρία. Έτσι λοιπόν φαίνεται ότι το σχέδιό τους να κρατήσουν τους παρουσιαστές ως ζευγάρι αδυνατούν να το υλοποιήσουν. Από εκεί και πέρα σκέφτηκαν το «χωρισμό» ώστε να αναλάβει ο Φώτης το «Voice» και η Μαρία το «Shopping monsters», αφού και οι δύο είναι αγαπητοί παρουσιαστές και θα βάλουν τη δική τους «σφραγίδα» στα συγκεκριμένα projects. Και τελικά, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες υπάρχει θέμα με αυτές τις… σφραγίδες.

Όσον αφορά το «Voice» η εταιρεία που έχει τα δικαιώματα θέλει μεν ένα δυνατό όνομα της τηλεοπτικής αγοράς, όπως είναι αυτό του Φώτη Σεργουλόπουλου, αλλά από την άλλη θέλει έναν απλό παρουσιαστή που να διεκπεραιώνει κι όχι να… καπελώνει.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πηγές κάποιοι που δικαιολογημένα θεωρούν ότι ο παρουσιαστής θα είναι από τα συν του talent show προσπαθούν να πείσουν την άλλη πλευρά να ξεπεράσει το φόβο της «σφραγίδας». Κάτι που δεν φαίνεται να γίνεται στην άλλη περίπτωση, της Μαρίας, που υπάρχει πρόβλημα με τη δική της… σφραγίδα. Ως γνωστόν η παρουσιάστρια έχει δημιουργήσει δικό της brand name για γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ κάτι που φαίνεται ότι δεν θέλουν να έχει όποιος αναλάβει την παρουσίαση του «Shopping monsters» για να μην έχουν προβλήματα με άλλες εταιρείες ένδυσης.

Έτσι, αν και τα στελέχη του STAR θέλουν τους δύο παρουσιαστές στο δυναμικό τους λόγω… σφραγίδων και οικονομικών δυσκολιών ενδέχεται τελικά να μην υπάρξει συνεργασία είτε ως ζευγάρι, είτε ξεχωριστά…! Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν την επόμενη βδομάδα αφού προς το παρόν και ενόψει του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες υπάρχει γενικότερη… βραδύτητα αποφάσεων στον τηλεοπτικό σταθμό…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε