Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Έλεν ΜακΡόρυ: Η συγκινητική ανάρτηση του Κίλιαν Μέρφι για την «aunt Polly» των Peaky Blinders (pic)

Έλεν ΜακΡόρυ: Η συγκινητική ανάρτηση του Κίλιαν Μέρφι για την «aunt Polly» των Peaky Blinders (pic)
Φωτογραφία: YouTube

Μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram έκανε ο Κίλιαν Μέρφι, με την οποία αποχαιρετά την Ελεν ΜακΡόρυ, την «θεία του» στην πολύ επιτυχημένη σειρά «Peaky Blinders».

Ο τηλεοπτικός «Thomas Shelby» ανέβασε μια φωτογραφία που δείχνει τους δυο τους να χαμογελούν.

«Όλες μας οι σκέψεις και η αγάπη είναι με την οικογένεια της Έλεν. Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ, θα είσα πάντα σύμβολο της οικογένειας των Peaky Blinders. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Σε δηλώσεις του επίσης ο Κίλιαν Μέρφι τόνισε πως είναι βαθύτατα στενοχωρημένος που χάνει μια καλή φίλη. «Ήταν ένας όμορφος, στοργικός, αστείος και παθιασμένος άνθρωπος. Ήταν επίσης μια χαρισματική ηθοποιός, ατρόμητη και υπέροχη. Ήταν προνόμιο το ότι δούλεψα με αυτή τη σπουδαία γυναίκα και μοιραστήκαμε τόσες χαρές μαζί, θα μου λείψει η φίλη μου».

Έλεν ΜακΡόρυ, γνωστή κυρίως για το ρόλη της ως «Aunt Polly, »πέθανε μόλις στα 52 της χρόνια, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Είχε πρωταγωνιστήσει επίσης σε μεγάλες επιτυχίες στην μικρή και την μεγάλη οθόνη, μεταξύ των οποίων στο Harry Potter και το James Bond Skyfall.

Την τραγική είδηση του θανάτου της επιβεβαίωσε ο σύζυγός της, επίσης πασίγνωστος ηθοποιός -ειδικότερα από την τηλεοπτική σειρά Homeland- Damian Lewis.

Συγκλονίζει ο σύζυγός της

Συγκεκριμένα ο σύζυγός της έγραψε σε μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Twitter: «Με ραγισμένη καρδιά ανακοινώνω πως μετά από μια ηρωική μάχη με τον καρκίνο, η όμορφη και ατρόμητη γυναίκα που είναι η Έλεν ΜακΡόρυ πέθανε γαλήνια στο σπίτι, περιτριγυρισμένη από ένα κύμα αγάπης φίλων και συγγενών. Πέθανε όπως έζησε. Χωρίς φόβο. Θεέ μου, την αγαπάμε και ξέρουμε πόσο τυχεροί είμαστε που την είχαμε στις ζωές μας. Έλαμπε τόσο πολύ…».

Δείτε την ανάρτησή του

Η κοινή τους ζωή και το πρόωρο αντίο…

Οι δυο τους είχαν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, την Μάνον τον Σεπτέμβριο του 2006 και τον Γκιούλιβερ, τον Νοέμβριο του 2007.

Όπως μεταδίδει η βρετανική Sun, τον περασμένο μήνα είχαν εμφανιστεί στην τηλεοπτική εκπομπή Good Morning Britain για να συζητήσουν το τελευταίο φιλανθρωπικού χαρακτήρα σχέδιό τους. Ερωτηθείσα από την δημοσιογράφο αν είχε πονόλαιμο, η Έλεν ΜακΡόρυ απάντησε με χιούμορ: «Έχω παιδιά».

Κατά την διάρκεια της πανδημίας, η αδικοχαμένη ηθοποιός και ο σύζυγός της είχαν προσφέρει βοήθεια στους εργαζόμενους στον τομέα της Υγείας.

Δείτε το βίντεο

 

Media Τελευταίες ειδήσεις