Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Έλενα Γκρέκου: Άφησα τη δουλειά και με άφησε, δεν είναι τυχαίο αυτό που λέγεται

Έλενα Γκρέκου: Άφησα τη δουλειά και με άφησε, δεν είναι τυχαίο αυτό που λέγεται

Όσα είπε η τραγουδίστρια Έλενα Γκρέκου στη συνέντευξη που έδωσε στον Alpha.

Για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή μίλησε, μεταξύ άλλων, η Έλενα Γκρέκου στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θεοδοσίου το μεσημέρι του Σαββάτου. 

“Άκουγα διάφορα όπως η Barbie, με το κοντό αυτό… Ήμουν ένα πολύ νέο και πολύ φρέσκο κορίτσι, δεν θα μπορούσα να βγω διαφορετικά όμως εκείνη την εποχή. Τελευταία μου έλεγαν ότι με μπερδεύουν με την Ιωάννα Μαλέσκου και το έχει παραδεχθεί και εκείνη και καμιά φορά με λέει sis” εξομολογήθηκε, αρχικά, η Έλενα Γκρέκου.

“Προέκυψε το παιδί μου, αποστασιοποιήθηκα και μετά θέλησα να ξαναμπώ στη δουλειά αλλά τα βρήκα πολύ δύσκολα. Είχαν αρχίσει όλα τα ριάλιτι και υπήρχε πληθώρα τραγουδιστών, εγώ είχα χάσει τις επαφές με τον χώρο λόγω του ότι είχα επικεντρωθεί περισσότερο στο μεγάλωμα του παιδιού και, όταν χώρισα, ήταν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα διότι έπρεπε εκείνη την περίοδο να σταθώ στα πόδια μου.

Ότι αφήνεις, σε αφήνει. Δεν είναι τυχαίο αυτό που λέγεται. Άφησα τη δουλειά και με άφησε”.

“Δεν ήταν όλα ρόδινα από τότε που χωρίσαμε με τον Βαλάντη. Στις αρχές υπάρχει αυτό το ότι είμαι πληγωμένος.

Λίγο ο Βαλάντης δεν ήταν τόσο κοντά μας, που αυτό με ενοχλούσε πάρα πολύ γιατί θεωρώ ότι όταν χωρίζουν δυο άνθρωποι πρέπει λόγω του παιδιού να αφήσουν τον εγωισμό στην άκρη και να είναι κοντά.

Δεν έγινε αυτό τότε και θύμωσα. Ήθελα να τον τιμωρήσω για να είμαι ειλικρινής” συμπλήρωσε η Έλενα Γκρέκου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.

Media Τελευταίες ειδήσεις