Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έλενα Ράπτη: «Δεν ήθελα να αποκαλύψω τη σχέση μου»

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Από τις σπάνιες φορές που αποφασίζει να μιλήσει για την προσωπική της ζωή. Και δεν το κάνει με σκοπό να κάνει τον κόσμο, τους τηλεθεατές, να ασχοληθούν μαζί της, αλλά γιατί είναι φανερό πως η έκθεση της προσωπικής της ζωής και οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει μαζί με τον τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα, την έχουν ενοχλήσει. Η Έλενα Ράπτη κάθεται την Κυριακή το απόγευμα στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και απαντά σε όλες τις ερωτήσεις.

Η βουλευτής λοιπόν λέει στη δημοσιογράφο πως «Δεν βγαίνω φωτογραφίες. Φωτογραφίες με βγάζουν και μάλιστα όχι εν γνώσει μου. Αυτό είναι ένα θέμα! Γιατί θεώρησα ότι είναι δικαίωμα μου να έχω προσωπική ζωή παράλληλα με τις άλλες δραστηριότητες μου, στις οποίες φροντίζω να είμαι συνεπής. Θεώρησα ότι μία σχέση είναι δική μου υπόθεση. Και όταν άρχισα μέσα στο καλοκαίρι να βλέπω φωτογραφίες από προσωπικές μου στιγμές στη βεράντα ή έξω από το σπίτι ή στην είσοδο του σπιτιού… όχι δεν ήθελα να αποκαλύψω τη σχέση μου. Δεν ήθελα να την κρύψω, αλλά ούτε και να την παρουσιάσω ήθελα. Η σχέση μου είναι για μένα. Είναι δική μου. Επειδή υπήρξαν φωτογράφοι που ακολούθησαν κάποια δρομολόγια, ανακάλυψαν πού είναι το σπίτι. Οπότε κάθε φορά που δεν υπάρχει θέμα, υπάρχει κάτω από το σπίτι ένας φωτογράφος. Όχι φωτογράφος που θα δω…. Βλέπω μετά τις φωτογραφίες…. Σέβομαι και τη δουλειά των φωτογράφων και των δημοσιογράφων. Το κατανοώ. Αλλά στο ερώτημα αν γνωστοποιώ τη σχέση μου η απάντηση είναι όχι. Δεν θέλω να γνωστοποιώ τη σχέση μου». Αναφερόμενη μάλιστα σε φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει σημειώνει πως «Δεν είμαι διαχυτική δημόσια. Αλλά η βεράντα δεν είναι δημόσια. Όταν θα με δεις διαχυτική στη βεράντα μου, είμαι στη βεράντα μου. Όλη αυτή η δημοσιότητα με κάνει να νιώθω άβολα», τονίζοντας όμως, πως «Δεν αρνούμαι τη σχέση μου. Ναι, έχω αυτή τη σχέση που γνωρίζεις ότι έχω και είμαι πολύ περήφανη γι αυτό, αλλά δεν έχω επιλέξει να την γνωστοποιήσω». Μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που θα προβληθεί την Κυριακή, στις 17:00, στην εκπομπή «Join Us».
Στον ίδιο καναπέ, της Νάνσυς Ζαμπέτογλου για την εκπομπή του ΣΚΑΪ κάθεται αύριο Σάββατο 18 Οκτωβρίου και η Ελένη Ψυχούλη μιλώντας μεταξύ άλλων και για ποιο λόγο αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα στον Βόλο και γιατί θέλει να κοιμάται μόνη της τα βράδια!

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη δίνει στο «Join Us» και ο Ερρίκος Πετιλόν, εξηγώντας στον Θανάση Αναγνωστόπουλο τι είναι η διπολική διαταραχή από την οποία πάσχει.

Επίσης, στην εκπομπή του σαββατοκύριακου η life coach Νάνσυ Μαλλέρου δίνει tips για το πώς μπορούμε να τονώσουμε την αυτοπεποίθηση μας, η Σάντρα Βουτσά βοηθάει τους ζωόφιλους να μάθουν ποια είναι τα δικαιώματα, αλλά και οι υποχρεώσεις των ιδιοκτητών κατοικίδιων, η Νίκη Κάρτσωνα δίνει σε 2 τηλεθεάτριες ιδέες για να βρουν το προσωπικό τους στιλ, ο Γιάννης Αποστολάκης μπαίνει στην κουζίνα του και δείχνει την εκτέλεση δύο συνταγών, ενώ στην ενότητα για το παιδί μαθαίνουμε πότε πρέπει να ανησυχήσουμε για το θυμό των παιδιών μας, αλλά και πώς κάνουμε μπάνιο το μωρό μας. Επίσης, οι ρετρό ιστορίες στις οποίες μας έχει συνηθίσει η εκπομπή «Join Us» του ΣΚΑΪ επιστρέφουν με ένα αφιέρωμα στις κυρίες που έλαμψαν σε δεύτερους ρόλους σε ελληνικές ταινίες και αξίζει να θυμηθούμε.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε