Σάββατο, 15 Ιουν.
26oC Αθήνα

Έλενα Τοπαλίδου: Αποθεώνω λεκτικά τον Νίκο Κουρή και εκείνος με αποθεώνει αλλιώς

Έλενα Τοπαλίδου: Αποθεώνω λεκτικά τον Νίκο Κουρή και εκείνος με αποθεώνει αλλιώς

“Είναι τόσο αστείος ο Νίκος που… κυλιόμαστε στα πατώματα” τονίζει η Έλενα Τοπαλίδου.

Για τον αγαπημένο της σύζυγο, Νίκο Κουρή και την καθημερινότητα με τον γιο τους, Πέτρο μίλησε από καρδιάς η Έλενα Τοπαλίδου στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Τζένη Θεωνά και την εκπομπή της ΕΡΤ, Μαμα-δες .

“Όταν ανακοίνωσα στον Νίκο ότι είμαι έγκυος, ήταν πάρα πολύ συγκινημένος. Του είπα στο τηλέφωνο ότι θα είμαστε τρεις.

Όταν γεννήθηκε ο Πέτρος, όμως, ήταν περίεργο γιατί περνούσε μια πολύ δύσκολη φάση επαγγελματικά στη ζωή του και ήταν πολύ τσακισμένος ψυχολογικά. Είναι όμως φοβερός μπαμπάς, φανταστικός” πρόδωσε, αρχικά, η χορεύτρια.

“Μπορεί δηλαδή να φταίει και ο Νίκος που ο γιος μας είναι τόσο κουλ και χαλαρός γιατί έχει έναν τρόπο να του γελοιοποιεί τρομερά τις καταστάσεις. Του κάνει χιούμορ στα πάντα και τον κοροϊδεύει κάνοντας του πως κάνει.

Δηλαδή ο Πέτρος κάνει κάτι και ο Νίκος του παίζει αυτό που έχει κάνει οπότε εκείνος αναγκαστικά γελάει τρομερά με τον εαυτό του και κοροϊδεύει τον εαυτό του. Είναι τόσο αστείος ο Νίκος που… κυλιόμαστε στα πατώματα”.

“Στον Νίκο μού αρέσει πολύ το σώμα του, τα μάτια του, η φωνή του, ο τρόπος που κάνει θέατρο και όπως κάνει την δουλειά του.

Μου αρέσει πολύ το στιλ του, τα ρούχα που φοράει, το γούστο του” πρόσθεσε, επίσης, η Έλενα Τοπαλίδου για τον αγαπημένο της σύντροφο συμπληρώνοντας τρυφερά πως “τον αποθεώνω πάρα πολύ, του λέω πολλά ενώ αυτός δεν με αποθεώνει πάρα πολύ αλλά με αποθεώνει αλλιώς. Δηλαδή καταλαβαίνω ότι ασχολείται μαζί μου με άλλους τρόπους”.

Media Τελευταίες ειδήσεις