Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Έλενα Τσαγκρινού: Εκθαμβωτική στη γενική πρόβα του ημιτελικού της Eurovision 2021

Έλενα Τσαγκρινού: Εκθαμβωτική στη γενική πρόβα του ημιτελικού της Eurovision 2021

Εντυπωσίασε τις κριτικές επιτροπές η Έλενα Τσαγκρινού!

Πανέτοιμη για τον μεγάλο ημιτελικό της Eurovision 2021 είναι η Έλενα Τσαγκρινού εκπροσωπώντας την Κύπρο. Μάλιστα, στην γενική πρόβα που βαθμολογούσαν και οι κριτικές επιτροπές, η τραγουδίστρια κέρδισε τις εντυπώσεις!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ισίδωρου Φίκαρη στη Φωλιά των Κου Κου, η εκρηκτική τραγουδίστρια ήταν εντυπωσιακή μπροστά στις κριτικές επιτροπές της Eurovision 2021.

«Χθες πραγματοποιήθηκαν οι δύο γενικές πρόβες πριν τον σημερινό ζωντανό ημιτελικό με την Κύπρο να ανεβαίνει στα στοιχήματα. Έγινε ο χαμός χθες. Αποθεώθηκε η Έλενα Τσαγκρινού με το El Diablo. Ο κόσμος χειροκρότησε πάρα πολύ στο press room.

Αποθεώθηκε πάρα πολύ. Μάλιστα, πριν από τις δύο γενικές πρόβες, ήταν 5η στα στοιχήματα του μεγάλου τελικού και μόλις αυτές ολοκληρώθηκαν εκτοξεύτηκε στην 4η θέση του μεγάλου τελικού η Κύπρος με το El Diablo.

Χαράζει πορεία Ελένης Φουρέιρα το 2018, βήμα βήμα αυτά που έγιναν με το Fuego» πρόσθεσε από το Ρότερνταμ της Ολλανδίας ο ρεπορτέρ του STAR

Το αποκλειστικό απόσπασμα προβλήθηκε στη «Φωλιά των Κου Κου» από την τελευταία εμφάνιση που πραγματοποίησε η Έλενα Τσαγκρινού στη σκηνή της Eurovision λίγες ώρες πριν τον αποψινό ζωντανό ημιτελικό.

Media Τελευταίες ειδήσεις