Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Έλενα Τσαβαλιά: Δεν ανέχομαι ούτε να με προσβάλλουν ούτε να με αγνοούν

Έλενα Τσαβαλιά: Δεν ανέχομαι ούτε να με προσβάλλουν ούτε να με αγνοούν

Τον τρόπο με τον οποίο έκανε… αισθητή την παρουσία της “πρόδωσε” η Έλενα Τσαβαλιά!

Κοινή συνέντευξη παραχώρησαν η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής στο περιοδικό OK! και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο όπου και αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, σε ένα περιστατικό με μία επίμονη θαυμάστρια του ηθοποιού.

Έλενα, αληθεύει ότι λίγο έλειψε να υπάρξει άσχημος καβγάς ανάμεσα σε σένα και μια θαυμάστρια του Μάρκου που τον φλέρταρε μπροστά στα μάτια σου;

Το συγκεκριμένο περιστατικό είχε συμβεί όταν ήμουν έγκυος στον Χάρη, οπότε ήταν και οι ορμόνες μου στο κόκκινο. Αλλά και η συγκεκριμένη κοπέλα ήταν παραπάνω προκλητική από ό,τι έπρεπε. Και παρόλο που της είπαν ότι απέναντι είναι η γυναίκα του και ότι θα έπρεπε να φέρεται πιο κόσμια, εκείνη συνέχισε να τον διεκδικεί. Δεν ανέχομαι ούτε να με προσβάλλουν ούτε να με αγνοούν και έτσι… έκανα αισθητή την παρουσία μου.

Εσύ, Μάρκο, έχεις κάνει σκηνές ζηλοτυπίας;

Όχι. Διαβάζω σχόλια στα social media που γράφουν πόσο ωραία γυναίκα είναι, αλλά η ίδια δεν μου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα να τη ζηλέψω. Δεν την έχω πιάσει ποτέ να είναι λάθος, ούτε έχω αισθανθεί ποτέ αυτό που λέμε το «τσίμπημα της ζήλιας». Ίσα ίσα, αν πάμε κάπου έξω και δω ότι τη θαυμάζουν, θα χαρώ γιατί είναι ωραίο να συνοδεύεις μια όμορφη γυναίκα.

Έχεις μπει ποτέ στον πειρασμό να ψάξεις το κινητό της;

Όχι. Δεν ξέρω καν τον κωδικό της.

Εσύ, Έλενα, τον ζηλεύεις;

Όχι. Θεωρώ ότι αν ζηλεύω και υπάρχει λόγος, τότε υπάρχει πρόβλημα στη σχέση. Αν, πάλι, ζηλεύω χωρίς να υπάρχει λόγος, τότε υπάρχει πρόβλημα σε εμένα. Συνεπώς δεν ζηλεύω.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις