Τρίτη, 5 Μαρ.
11oC Αθήνα

Ελένη Φιλίνη: Είναι αστεία η επιμονή κάποιων να μάθουν την ηλικία μου

Ελένη Φιλίνη: Είναι αστεία η επιμονή κάποιων να μάθουν την ηλικία μου

“Τι θα αλλάξει αν πω έναν αριθμό;” αναρωτιέται η Ελένη Φιλίνη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Φιλίνη, στην εφημερίδα On Time και την δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου, όπου και αναφέρθηκε τόσο στον έρωτα όσο και στον λόγο που δεν γνωστοποιεί την ηλικία της.

Πως είσαι αυτό τον καιρό; Υπάρχει μοναξιά ή είσαι ερωτευμένη;

Σε μένα δεν υπάρξει μοναξιά. Δεν υπάρχει αυτή η λέξη. Σε μένα δεν κρίνεται η μοναξιά μου από μια σχέση. Δεν θα σου πω αν είμαι single ή όχι. Η συναισθηματική μου ζωή είναι δική μου.

Απ’ ότι καταλαβαίνω, πιστεύεις ότι και σε μεγαλύτερη ηλικία μπορεί να έρθει ο έρωτας;

Φυσικά. Οι αριθμοί δεν κάνουν τον έρωτα. Αν τον κάνουν οι αριθμοί, δεν είναι έρωτας.

Κι επειδή μίλησες για αριθμούς, έχεις παραδεχθεί ότι δεν φανερώνεις την ηλικία σου. Σε ενοχλεί;

Δεν με ενοχλεί. Γελάω με την κουτσομπολίστικη διάθεση κάποιων που θέλουν να μάθουν “πόσο είναι αυτή, πόσο είναι η άλλη;”. Είναι αστεία η επιμονή κάποιων να μάθουν κάτι τέτοιο. Και σε ρωτάω, αν το μάθουν, τι θα αλλάξει; Εγώ είμαι αυτή που είμαι.

Τι θα αλλάξει αν σου πω έναν αριθμό; Ο Ντινάκος (σ.σ. Ηλιόπουλος) μού είχε πει: “Λενάκι, μη λες την ηλικία σου, γιατί οι άνθρωποι θα σου προσθέσουν για πλάκα πέντε χρόνια παραπάνω. Και να λες την αλήθεια, θα σε μεγαλώσουν, οπότε μην απαντάς κι άσε τον καθένα να να λέει ότι θέλει”.

Ζούμε σε μια κοινωνία που έχουν χαθεί οι αξίες, υπάρχει εγκληματικότητα, υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν πρόσβαση σε νερό και πεθαίνουν κάθε μέρα από πείνα. Η δική μου ηλικία είναι το θέμα; Θα τρελαθούμε τελείως;

Media Τελευταίες ειδήσεις