Τρίτη, 5 Μαρ.
12oC Αθήνα

Ελένη Φιλίνη: Μου έχει συμβεί άπειρες φορές σεξουαλική παρενόχληση και έχω χάσει άπειρες δουλειές

Ελένη Φιλίνη: Μου έχει συμβεί άπειρες φορές σεξουαλική παρενόχληση και έχω χάσει άπειρες δουλειές

“Τώρα την ανακαλύψαμε την σεξουαλική παρενόχληση; Δουλευόμαστε;” ανέφερε η Ελένη Φιλίνη.

Η Ελένη Φιλίνη παραχώρησε συνέντευξη στην On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου και μίλησε για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και τα πισώπλατα μαχαιρώματα στην δουλειά της.

Επειδή τον τελευταίο καιρό υπάρχει το μεγάλο σκάνδαλο στο θεατρικό χώρο με τις καταγγελίες περί σεξουαλικών κακοποιήσεων, τι έχεις να μας πεις για αυτό;

Έλα τώρα, λες και ανακαλύψαμε πρώτη φορά την Αμερική! Τώρα την ανακαλύψαμε την σεξουαλική παρενόχληση; Δουλευόμαστε;

Σου έχει συμβεί σεξουαλική παρενόχληση;

Άπειρες φορές και έχω χάσει πολλές δουλειές. Είναι θέμα εξουσίας. Για να αλλάξει αυτό, πρέπει να αλλάξει η κοινωνία από τη ρίζα της. Δεν είμαι αισιόδοξη ότι θα αλλάξει αυτό.

Στην πορεία σου ένιωσες… μαχαιριές στην πλάτη από τον χώρο;

Χιλιάδες μαχαιριές! Και λοιπόν; Εγώ είμαι αμαζόνα. Έχω μάθει να παλεύω από μικρό παιδί. Δεν με πτοούν αυτά. Είμαι πολεμίστρια. Επιβίωσα στα δύσκολα, χωρίς να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας μου. Νιώθω τυχερή και ευλογημένη με όλα όσα έζησα και κατάφερα.

Δεν σου χαρίζεται τίποτα, πάλεψα, αλλά μου τα έφερε η ζωή. Αυτά που ονειρεύτηκα, δούλεψα και τα κατάφερα, και συνεχίζω. Ακόμα δουλεύω λες και είμαι 20 χρονών. Έχω μάθει να εργάζομαι πολύ από μικρή. Δεν μου αρέσει η λέξει «δουλειά» – είναι από το «δουλεία» -, ενώ η εργασία είναι χαρά, δημιουργία. Νιώθω ευτυχισμένη.

Media Τελευταίες ειδήσεις